ΚΟΣΜΟΣ

Στα χνάρια της Βικτόρια Μπέκαμ: Η 12χρονη κόρη της Χάρπερ με τσάντα αξίας 2500 ευρώ

Oι Μπέκαμ
Oι Μπέκαμ

Η 12χρονη Χάρπερ ακολουθεί τα  βήματα της μητέρας της Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς εθεάθη να κρατάει μία πανάκριβη τσάντα, σε κρουαζιέρα με την οικογένειά της στο Μαϊάμι

Η μητέρα της είναι μια αξιοσέβαστη σχεδιάστρια και γκουρού του στυλ. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Χάρπερ Μπέκαμ ακολουθεί τα χνάρια της Βικτόρια Μπέλκαμ.

Η 12χρονη εμφανίστηκε κομψή σε μία έξοδο με την οικογένεια στο Μαϊάμι την Τετάρτη, φορώντας ένα λευκό καλοκαιρινό φόρεμα με καφέ σανδάλια. Εκείνο που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν το αξεσουάρ της, καθώς πρόσθεσε στην εμφάνισή της μια τσάντα Goyard αξίας 2.200 λιρών (2.547,15 ευρώ), την οποία αγαπούν οι διασημότητες, λόγω της αποκλειστικότητάς της, με νέα μοντέλα να είναι διαθέσιμα μόνο για αγορά αυτοπροσώπως στις μπουτίκ τους.

Η Χάρπερ εμφανίστηκε ευδιάθετη μαζί με τους γονείς και τον αδερφό της Κρουζ, 18 ετών, στο πολυτελές γιοτ τους. Η 49χρονη Βικτόρια επέλεξε μια μαύρη φούστα τένις καθώς απόλαυσε ένα παγωμένο ποτό με το σύζυγό της Ντέιβιντ 48 ετών, στο σκάφος τους που ονομάζεται Seven.

Το Spice Girl πρόσθεσε ένα εφαρμοστό τοπ με τιράντες, ένα ζευγάρι casual σαγιονάρες και μια κρεμ τσάντα Chanel στην εμφάνισή της. Το ζευγάρι περνά το καλοκαίρι του στην πόλη της Φλόριντα.

Το 2021 ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απέκτησε το πολυτελές σκάφος που εμπνεύστηκε από τις θαλάσσιες εκδρομές του με τον Έλτον Τζον και τον Ντέιβιντ Φέρνις - που συχνά κάνουν διακοπές στη θάλασσα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής εθεάθη στο ιταλικό ναυπηγείο Ferretti's HQ στο Φορλί όπου περιεργαζόταν τα γιοτ και πλέον απολαμβάνει το απόκτημα του με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μια πηγή είπε στη Sun εκείνη την εποχή: «Ο Ντέιβιντ έριξε μια ματιά σε μερικά γιοτ το καλοκαίρι και αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό του. Βοήθησε ο ίδιος στο σχεδιασμό του σκάφους και ήταν απίστευτα πρακτικός με τα πάντα»