ΚΟΣΜΟΣ

Oργή στο διαδίκτυο της Αυστραλίας: Ψάρευε αμέριμνος δίπλα σε ένα μεγάλο κροκόδειλο (vid)

krokod

Ο άνδρας είχε δει το γιγαντιαίο ερπετό να τον παρακολουθεί αλλά συνέχισε αμέριμνος το ψάρεμα του

Ένας Βρετανός τουρίστας κατέγραψε με το κινητό του έναν Αυστραλό να ψαρεύει την ώρα που ένας μεγάλος κροκόδειλος βρισκόταν πίσω του, μάλιστα μεγαλύτερος από τον ίδιο.

Παρά το γεγονός ότι ο άνδρας είχε δει το γιγαντιαίο ερπετό να τον παρακολουθεί συνέχισε αμέριμνος το ψάρεμα του.

Ο Βρετανός που τράβηξε το βίντεο τον αποκάλεσε «ηλίθιο» καθώς ρίσκαρε να δεχθεί θανατηφόρα επίθεση από τον κροκόδειλο. Όπως αποκάλυψε ο Βρετανός τουρίστας ο κροκόδειλος είναι γνωστός στους κατοίκους της περιοχής και συνήθως δεν προκαλεί προβλήματα.

Ωστόσο οι αρχές θεωρούν ότι οι κροκόδειλοι που δεν φοβούνται και πλησιάζουν τους ανθρώπους αποτελούν απειλή και συνήθως τους απομακρύνουν από την περιοχή.

Τελευταίως δεν είναι λίγα τα περιστατικά με τουρίστες στην Αυστραλία που κολυμπάνε σε νερά που είναι γεμάτα κροκόδειλους. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει μόδα τα βίντεο με influencer που βουτάνε σε επικίνδυνα νερά. Η τελευταία επίθεση που καταγράφηκε ήταν στον Βρετανό τουρίστα, Άλιστερ Μακ Φι, που κολύμπησε στο ποταμό Μπλούμφιλντ. Ένας από τους κροκόδειλους του επιτέθηκε, τον δάγκωσε στο πόδι και σκότωσε τον σκύλο του.