ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο ξόδεψε 149.000 ευρώ για να ψηλώσει επειδή την πίεζε ο πρώην της

Μοντέλο ξόδεψε 149.000 ευρώ για να ψηλώσει επειδή την πίεζε ο πρώην της

Ένα μοντέλο που ξόδεψε 149.000 ευρώ για δύο επεμβάσεις επιμήκυνσης των άκρων της ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της την έπεισε να υποβληθεί στις επεμβάσεις.

Αρκετά χρήματα χρειάστηκε ένα μοντέλο προκειμένου να κάνει δύο επεμβάσεις επιμήκυνσης των άκρων. Το μοντέλο που ξόδεψε 149.000 ευρώ ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της την έπεισε να υποβληθεί στις επεμβάσεις. Η Theresia Fischer, από το Αμβούργο της Γερμανίας, υποβλήθηκε στις εξαντλητικές επεμβάσεις για να προσθέσει επιπλέον 5,5 ίντσες στο ύψος της.

Προηγουμένως είχε ύψος 1,67 μ., αλλά μετά τις δύο επεμβάσεις είναι τώρα λίγο κάτω από 1,80 μ.Η 31χρονη influencer υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της, Thomas Behrend, είχε την ιδέα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό MDR Jump, το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι της είπε: «Theresia, ξέρεις ότι μου αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες. Οπότε θα μου άρεσε πολύ αυτό. Θα μπορούσες να πάρεις μέχρι και 14 εκατοστά παραπάνω. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς εμένα. Με χρειάζεσαι». «Και αν σου το πει αυτό 20, 30, 60, 70 φορές - τότε πιστεύεις ότι δεν είσαι τίποτα χωρίς αυτόν», είπε η influencer.

Είπε ότι δεν γνώριζε ποτέ ότι υπήρχαν χειρουργικές επεμβάσεις επιμήκυνσης ποδιών πριν από την πρόταση του πρώην της.

Η 31χρονη υπεβλήθη στην πρώτη επέμβαση επιμήκυνσης άκρων σε ηλικία 24 ετών για να επιμηκύνει τα πόδια της κατά 8 εκατοστά. Οι γιατροί τοποθέτησαν ρυθμιζόμενες τηλεσκοπικές ράβδους στις κνήμες της και σταδιακά τις έστριψαν μέχρι τα πόδια της να μακρύνουν.

Στη συνέχεια, το μοντέλο υποβλήθηκε σε άλλη μια επέμβαση τον περασμένο Μάρτιο για να επιμηκυνθούν τα πόδια της για δεύτερη φορά κατά 5 εκατοστά επιπλέον. Το κόστος και για τις δύο επεμβάσεις μαζί ανήλθε σε περισσότερα από 149.000 ευρώ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2015 και ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τον περασμένο Σεπτέμβριο, έξι μήνες μετά τη δεύτερη επέμβαση.

Το ζευγάρι έδωσε τους όρκους του μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, καθώς παντρεύτηκαν στο φινάλε του Germany's Next Top Model το 2019. Εκείνη την εποχή δήλωσαν ότι ήθελαν να κρατήσουν τους λόγους του χωρισμού τους ιδιωτικούς.

Η influencer και μοντέλο ισχυρίζεται ότι δεν θα προχωρούσε ποτέ στις επεμβάσεις, αν ο πρώην σύζυγός της δεν την πίεζε. Η ίδια δήλωσε: «Δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν αυτό, επειδή ήμουν πάντα ευτυχισμένη με το σώμα μου».

Η ίδια εξήγησε τη διαδικασία της επέμβασης στη γερμανική εφημερίδα Bild και είπε: «Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, το οστό της κνήμης σπάει κανονικά, οι μύες της γάμπας διασπώνται και σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείται μια τηλεσκοπική ράβδος».

«Τεντώνετε τα κάτω άκρα σας ανεξάρτητα κρατώντας το γόνατό σας με το ένα χέρι και βιδώνοντας το πόδι σας προς τα μέσα με το άλλο χέρι μέχρι να κάνει κλικ».

«Δέκα κλικ την ημέρα σε κάθε πλευρά φέρνουν επιπλέον 0,5 χιλιοστά», ανέφερε.