ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Άγιο… είχε κασκαντέρ που πήγε να πηδήξει με αυτοκίνητο από μία ταράτσα σε άλλη – Βίντεο

Ρωσία: Άγιο… είχε κασκαντέρ που πήγε να πηδήξει με αυτοκίνητο από μία ταράτσα σε άλλη – Βίντεο
Daily Mail.

Από… θαύμα γλύτωσε ένας Ρώσος, ο οποίος επιχείρησε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο άλμα με αυτοκίνητο. Τα πλάνα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Άγιο… είχε ένας Ρώσος –ηλικίας 32 ετών– στη Δημοκρατία της Βόρειας Οσετίας – Αλανίας, ο οποίος επιχείρησε να κάνει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο άλμα με αυτοκίνητο από τη μία ταράτσα κτηρίου στην άλλη. Ωστόσο, η εκτέλεση δεν πήγε καθόλου καλά, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Ο Γεβγκένι Τσεμποτάρεφ, αφού έλαβε θέση μέσα στο λευκό LADA NIVA του, ξεκίνησε, επιχείρησε να ανέβει με μεγάλη ταχύτητα μία ράμπα και να πηδήξει στο διπλανό, χαμηλότερο κτήριο. Όμως, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να επιταχύνει όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να συγκρουσθεί στον απέναντι τοίχο και να πέσει στο κενό, σύμφωνα με τη Daily Mail. Το τρομακτικό συμβάν έλαβε χώρα στη Δημοκρατία της Βόρειας Οσετίας – Αλανίας, ένα ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, υπαγόμενο στο Νότιο Διαμέρισμα.

Το… παράξενο –αλλά και ευτυχές παράλληλα– ήταν πως ο οδηγός όχι μονάχα διατήρησε τις αισθήσεις του, αλλά και κατόρθωσε να απεγκλωβισθεί από το όχημα, αν και υπέστη τραυματισμούς στα πόδια του, όπως γνωστοποίησε μερικά λεπτά αργότερα. Στα πλάνα, οι φίλοι και συνεργάτες του, ακούγονται να πανηγυρίζουν τη στιγμή που αντίκρισαν τον 32άχρονο να βγαίνει από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ο Γεβγκένι Τσεμποτάρεφ, ο οποίος δημοσιεύει συχνά βίντεο με παρόμοια ακροβατικά και άλματα στα κοινωνικά δίκτυα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακολούθους ότι για λίγο καιρό, θα αντιμετωπίζει δυσκολία στο περπάτημα. Πριν από δύο χρόνια, είχε υποστεί τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, προσπαθώντας να «πετάξει» με αυτοκίνητο πάνω από ένα ποτάμι.

Σχετικές ειδήσεις