ΚΟΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Nέα κοινή εμφάνιση με τον Τιμοτέ Σαλαμέ - Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

H Κάιλι Τζένερ
H Κάιλι Τζένερ
ΑΡ

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ εμφανίστηκαν σε λαμπερό δείπνο στο περιθώριο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ έδωσαν το παρών σε δείπνο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, μία εβδομάδα μετά την κοινή τους εμφάνιση στη συναυλία της Μπιγιονσέ. Τη Δευτέρα (4/9) το ζεύγος απόλαυσε το σόου της ποπ σταρ στο πλαίσιο της περιοδείας Renaissance Tour στο Λος Άντζελες.

Και το βράδυ της Παρασκευής, ο 27χρονος ηθοποιός «έβγαλε» την αγαπημένη του ραντεβού, σε μια εκδήλωση της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Ο ηθοποιός του Dune ήταν καλεσμένος στο δείπνο για την έναρξη της συνεργασίας του σχεδιαστή Χάιντερ Άκερμαν με την Augustinus Bader, αλλά η Vogue ανέφερε ότι η άφιξη του Σαλαμέ με την Τζένερ δημιούργησε «ψιθύρους» στην αίθουσα

Ο Γάλλος σχεδιαστής περιέγραψε το γεγονός ως «μια οικογενειακή υπόθεση, απλώς απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αρκετοί άλλοι σταρ ήταν παρόντες, συμπεριλαμβανομένων των Jared Leto, Oscar Isaac, Sofia Coppola και Amelia Gray Hamlin.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram Story του πριν από την εκδήλωση, ο Άκερμαν μοιράστηκε το όμορφα στρωμενο τραπέζι και μάλιστα αποκάλυψε πού θα καθίσουν μερικά από τα μεγάλα ονόματα, σύμφωνα με τις ετικέτες θέσης τους. Στο βίντεο, ο σχεδιαστής κάθεται δίπλα στο Σαλαμέ και η Κόπολα στα αριστερά του.

Η έξοδος του ζεύγους σημειώνεται μετά την αποκάλυψη απο ανθρώπους του περιβάλλοντός τους στο PEOPLE ότι απολαμβάνουν τη σχέση τους, η οποία είναι «διασκεδαστική και απλή» για την ιδρύτρια της Kylie Cosmetics.

«Βλέπουν ο ένας τον άλλον εδώ και έξι μήνες. Κάνει την Kάιλι ευτυχισμένη», είπε η πηγή. «Έχει τη δική του ζωή και καταλαβαίνει ότι η Kάιλι πρέπει να δώσει προτεραιότητα στα παιδιά της». Η πηγή πρόσθεσε: «Είναι γοητευτικός, αγαπάει πολύ και προστατεύει την Kάιλι. Της αρέσει που προστατεύει την ιδιωτικότητα της σχέσης τους».

Πριν από την πρώτη τους δημόσια έξοδο στο SoFi Stadium τη Δευτέρα, μια πηγή είχε επιβεβαιώσει στο PEOPLE τον Απρίλιο ότι «έκαναν παρέα και γνώριζαν ο ένας τον άλλον». Η επιβεβαίωση ήρθε αφότου το Range Rover της Τζένερ εντοπίστηκε στο δρόμο του Σαλαμέ, σύμφωνα με το TMZ.

Πριν από τον ηθοποιό, η Τζένερ ήταν ζευγάρι με τον ράπερ Τράβις Σκοτ, με τον οποίο απέκτησε μία 5χρονη κόρη τη, Stormi Webster, και έναν γιο 18 μηνών, τον Aire. Ο ηθοποιός είχε συνδεθεί ρομαντικά με τις Lourdes Leon, Lily-Rose Depp και Eiza González.