ΚΟΣΜΟΣ

Mαρία Μενούνος: Γιόρτασε το Halloween με την κόρη της, Αθηνά - Η ξεκαρδιστική στολή που της διάλεξε

H Mαρία Μενούνος απολαμβάνει το ταξίδι της μητρότητας
H Mαρία Μενούνος απολαμβάνει το ταξίδι της μητρότητας
ΑΡ

Η Μαρία Μενούνος γιόρτασε το πρώτο Halloween με την κόρης της Αθηνά στην αγκαλιά της. Η μικρούλα ντύθηκε... Cookie Monster και έγινε viral

Η Μαρία Μενούνος απόλαυσε το πρώτο Halloween με την κόρη της Αθηνά, επιλέγοντας να την μεταμφιέσει με μία στολή από το Μάπετ Σόου. Η μόλις 4 μηνών μικρούλα δείχνει αξιολάτρευτη και λίγο...έκπληκτη στο φακό και ξετρέλανε τους θαυμαστές της μαμάς της. Η 45χρονη παρουσιάστρια του podcast Heal Squad μοιράστηκε μια γεύση από το πρώτο της Halloween με την κόρη της στο Instagram Story της.

Σε μία σειρά από γλυκά βίντεο η μικρή προσπαθεί να συνηθίσει τη στολή της, το Cookie Monster έναν μπλε χαρακτήρα από την παιδική τηλεοπτική εκπομπή του PBS/HBO Sesame Street. Κουνιέται με τη γούνα στην αλλαξιέρα της πριν καθίσει τελικά στο καρότσι της για το πρώτο της «trick or treat»

Ο πατέρας της και ο σύζυγος της τηλεπερσόνας Kέβεν Αντεργκάρο θαύμασαν τη στολή της Αθηνάς από μακριά καθώς και οι δύο αναρρώνουν από κορονοϊό. Τον Σεπτέμβριο, η νέα μαμά γιόρτασε την κόρη της Αθηνά που έγινε 3 μηνών με μια ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της.

«Σήμερα είναι 3 μηνών! Ο Κεβ και εγώ θέλουμε πολύ να κρατήσουμε το πρόσωπό της μακριά από τα σόσιαλ μίντια, αλλά κανείς δεν την είδε ποτέ να χαμογελά επειδή ήταν πολύ μικρή όταν κάναμε το εξώφυλλο του περιοδικού», έγραψε. «Τέλος πάντων, όσο είναι ακόμα μικρή νομίζω ότι κάνω αυτή τη δημοσίευση καθώς φωτίζει τη μέρα μας καθημερινά και ελπίζω να μπορέσει να φωτίσει τη δική σας! Την αγαπάμε τόσο πολύ που μπορεί να εκραγούμε!»

Σε ένα επεισόδιο του Heal Squad, η νέα μαμά μίλησε για την απόφασή της να μοιραστεί τη γλυκιά φωτογραφία στα social media. «Έκανα μια ανάρτηση για πρώτη φορά για να δουν όλοι το πρόσωπό της», είπε η Μενούνος, σημειώνοντας ότι η ίδια και ο σύζυγός της είχαν συζητήσει στο παρελθόν να μην κοινοποιούν φωτογραφίες της.

«Αυτή η φωτογραφία που δημοσίευσα με τους τρεις μας συνέβη. Λέω, "Θεέ μου, μας έχει αιχμαλωτίσει" Είσαι στη μέση, με το ένα χέρι στο πηγούνι σου και το άλλο στο δικό μου. Απλώς συνέβη και ήταν τέλειο»,είπε. "Σε αυτή τη φωτογραφία, είναι 2½ μηνών. Το ότι χαμογελάει μαζί μας, κοιτάζοντας ψηλά την κάμερα, όλα ήταν υπέροχα", πρόσθεσε ο Αντεργκάρο.

Ωστόσο, η Μενούνος είπε ότι δεν σκοπεύει να την ανεβάζει συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν δεν παρουσιαστεί μια «κατάσταση που αλλάζει τη ζωή». «Πραγματικά θα προσπαθήσω να μην το κάνω, για χάρη της» κατέληξε.

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο απέκτησαν την μικρή Αθηνά - Αλεξάνδρα μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς η παρουσιάστρια που είχε υποβληθεί τρεις φορές σε εξωσωματική γονιμοποίηση σταμάτησε τη διαδικασία όταν διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο το 2017. Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου. Η μητρότητα είναι καλύτερη από ό,τι μπορούσε να φανταστεί, εξομολογείται τώρα η Μαρία Μενούνος, μετά τη γέννηση της κόρης της.

Όσο για το όνομα της μικρής έχει πει οτι ήθελαν με το σύζυγό της ένα ελληνικό όνομα. «Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε πως μόλις δεις το μωρό ξέρεις, αλλά αυτό δεν ίσχυε για εμάς. Αναρωτιόμασταν. Ο Κέβιν αγαπούσε τη δυναμική του ονόματος “Αθηνά”, οπότε αυτό ήταν», εξηγεί.