ΚΟΣΜΟΣ

Άνταμ Τζόνσον: Ο παίκτης χόκεϊ που σκοτώθηκε από παγοπέδιλο σχεδίαζε να παντρευτεί την αγαπημένη του

Άνταμ Τζόνσον: Ο παίκτης χόκεϊ που σκοτώθηκε από παγοπέδιλο σχεδίαζε να παντρευτεί την αγαπημένη του
Daily Star

Η σύντροφός του βρήκε το δαχτυλίδι, με το οποίο ο αδικοχαμένος Άνταμ Τζόνσον επρόκειτο να της ζητήσει να τον παντρευτεί μόλις λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σχεδίαζε να κάνει ο παίκτης χόκεϊ επί πάγου, Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος βρήκε φριχτό θάνατο, όταν παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό, κατά τη διάρκεια αγώνα και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συντρόφου του.

Η κοπέλα του αδικοχαμένου παίκτη βρήκε το δαχτυλίδι το οποίο σχεδίαζε να της προσφέρει, αμέσως μετά τον θάνατό του, σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού.

Ο 29χρονος παίκτης χόκεϊ επί πάγου άφησε την τελευταία του πνοή στις 28 Οκτωβρίου, μετά από θανάσιμο χτύπημα στο λαιμό από παγοπέδιλο, στη διάρκεια αγώνα με τους Νότινγχαμ Πάνθερς ενάντια των Σέφιλντ Στίλερς.

Όπως αποκαλύφθηκε ο νεαρός σχεδιάζει να ζητήσει από την κοπέλα του, Ράιαν να τον παντρευτεί και είχε ήδη αγοράσει το δαχτυλίδι με το οποίο θα της έκανε την πρόταση. Η 24χρονη βρήκε το δαχτυλίδι στο διαμέρισμα που έμεναν μαζί με τον Άνταμ λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατό του, ενώ οικογενειακός φίλος που μίλησε στο USA Today ισχυρίστηκε ότι το στενό περιβάλλον του Τζόνσον γνώριζε για την πρόταση γάμου.

«Η γιαγιά του μου είπε ότι της είχε δείξει το δαχτυλίδι και επρόκειτο να της κάνει πρόταση γάμου κάποια στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι η Ράιαν κάτι θα είχε καταλάβει», είπε ο Σκοτ Πιονκ, ο γιος του οποίου έπαιζε χόκεϊ στο κολέγιο μαζί με τον Τζόνσον. Σύμφωνα πάντα με την αμερικανική εφημερίδα, ακόμα ένας φίλος της οικογένειας επιβεβαίωσε το γεγονός.

Η θεία του Τζόνσον είπε «Ήμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γιατί πραγματικά περιμέναμε με ανυπομονησία το επόμενο βήμα στη σχέση τους και δεν πρόλαβε να της ζητήσει να τον παντρευτεί γιατί συνέβη αυτό». Ο Άνταμ και η Ράιαν ήταν ζευγάρι για πάνω από ένα χρόνο και εικάζεται ότι είχε αγοράσει το δαχτυλίδι αρραβώνων πριν μετακομίσουν στην Αγγλία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

«Για μένα ήσουν τα πάντα»

Η Ράιαν έβγαλε έναν συγκινητικό επικήδειο στην κηδεία του Άνταμ την περασμένη εβδομάδα, αποκαλώντας τον «τα πάντα» για εκείνην. «Είσαι ένα τόσο μοναδικό άτομο, έχεις την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ, την μεγαλύτερη καρδιά, την πιο γρήγορη εξυπνάδα και την πιο ευγενική ψυχή. Είσαι απίστευτα πιστός, αφοσιωμένος και έξυπνος. Είσαι τόσο έξυπνος. Για μένα ήσουν τα πάντα. Ήσουν το σπίτι μου, ο καλύτερος φίλος μου, η σανίδα σωτηρίας μου, ο βράχος μου, το καταφύγιό μου και ο έρωτας της ζωής μου. Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε σκέφτομαι, να μου λείπεις και να σε αγαπάω μέχρι να είμαστε ξανά μαζί. Σε αγαπώ», είπε στον σπαρακτικό λόγο της.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο του Τζόνσον, που αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2024.