ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Βίντεο από τη διακομιδή της 23χρονης που έχασε τη ζωή της σε συναυλία της

Τέιλορ Σουίφτ: Βίντεο από τη διακομιδή της 23χρονης που έχασε τη ζωή της σε συναυλία της
Getty Images

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε εν μέσω σφοδρού καύσωνα στη Βραζιλία με αποτέλεσμα η 23χρονη να μην αντέξει και να αφήσει την τελευταία της πνοή

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ για την οποία ανυπομονούσαν χιλιάδες φαν της τραγουδίστριας, ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά τον θάνατο της 23χρονης στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε εν μέσω σφοδρού καύσωνα.

Η θερμοκρασία μέσα στο στάδιο άγγιζε τους 60 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα η 23χρονη να χάσει τη ζωή της και πολλοί θεατές να ταλαιπωρηθούν εκτεθειμένοι σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Σε βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο οικογένεια Αμερικάνων που ζει στη Βραζιλία και μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Μια 23χρονη πέθανε στη συναυλία της Taylor Swift εδώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο και χιλιάδες έλαβαν ιατρική περίθαλψη εξαιτίας του πρωτοφανούς καύσωνα που έπληξε την περιοχή. Έξω από το στάδιο δεν επιτρεπόταν το νερό και ο κόσμος περίμενε για ώρες κάτω από τον ήλιο. Έξω η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 40 βαθμούς, αλλά μέσα άγγιζε τους 60. Εμείς ήμασταν εξουθενωμένοι που περιμέναμε για ώρες στη ζέστη και λιώναμε στον ιδρώτα. Τουλάχιστον όμως είχαμε άφθονο νερό μαζί μας. Στεναχωρήθηκα βλέποντας τόσες απογοητευμένες φαν, αλλά η ζέστη ήταν ανυπόφορη. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της Ana Clara Benevides, που την έχασαν αυτή την εβδομάδα λόγω ακραίων θερμοκρασιών. Η σημερινή συναυλία αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου».

Reuters

Η νεαρή Ana Clara Benevides: