ΚΟΣΜΟΣ

Mπιγιονσέ: Οι σέξι πόζες με καυτό σορτσάκι για τα 54α γενέθλια του συζύγου της Jay-Z

H Mπιγιονσέ πόζαρε πιο καυτή από ποτέ
H Mπιγιονσέ πόζαρε πιο καυτή από ποτέ

Η Μπιγιονσέ αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με ένα αποκαλυπτικό σορτς και ένα διαφανές τοπ που επέλεξε για τα γενέθλια του συζύγου της

Η Μπιγιονσέ έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από το κομψό, σέξι σύνολο που φόρεσε για τα 54α γενέθλια του συζύγου της, Jay-Z. Σε μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram το Σάββατο, η τραγουδίστρια του «Halo» ήταν ντυμένη με ένα σορτσάκι Prada που άφηνε λίγα στη φαντασία.

Το σορτς, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ασημένιες παγιέτες και πωλείται στα 2.750 δολάρια, τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της. Η 42χρονη Μπιγιονσέ συνδύασε το καυτό παντελόνι με ένα διαφανές, κρεμ κορμάκι από τον ίδιο σχεδιαστή (που πωλείται στα 1.150 δολάρια) και ένα λευκό σουτιέν από κάτω.

Φόρεσε επίσης ένα λευκό γούνινο παλτό καθώς πόζαρε με ψηλές κρεμ γόβες. Η νικήτρια των βραβείων Grammy ολοκλήρωσε τα αξεσουάρ της με γυαλιά ηλίου cat-eye και σκουλαρίκια κρίκους με στρας. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ως «δώρο» για τον Jay-Z, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 4 Δεκεμβρίου στους αμπελώνες Chateau Smith Haut Lafitte στο Μπορντό της Γαλλίας.

Μία από τις φωτογραφίες δείχνει την τραγουδίστρια του «Crazy In Love» να ποζάρει με το διακοσμημένο με το λογότυπο της Prada σορτσάκι της. Ο Jay-Z εμφανίστηκε επίσης στα στιγμιότυπα, κοιτάζοντας την κάμερα με χαμόγελο καθώς κρατούσε δύο μπουκάλια κρασί που χρονολογούνται το ίδιο έτος της γέννησής του.

Το πολυτελές πάρτι γενεθλίων είχε στη λίστα με τους καλεσμένους διάσημα ονόματα όπως η Kρις Τζένερ, η Έλεν Πομπέο και η Λίζα των Black Pink, σύμφωνα με το People. Η πενθήμερη γιορτή γενεθλίων της οικογένειας ακολουθεί την επιτυχημένη κυκλοφορία της ταινίας της με τίτλο «Rennaisance», ένα ντοκιμαντέρ για την ομώνυμη παγκόσμια περιοδεία της το 2022.