ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Η χριστουγεννιάτικη βόλτα με τον γιο της στη Ντίσνεϊλαντ - «Μαγεία και συγκίνηση»

Xαμόγελα ευτυχίας για την οικογένεια της Πάρις Χίλτον
Xαμόγελα ευτυχίας για την οικογένεια της Πάρις Χίλτον
Ιnstagram

Η Πάρις Χίλτον και ο γιος της Φοίνιξ γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο «πιο ευτυχισμένο μέρος της Γης!»

Η Πάρις Χίλτον έγινε πρόσφατα μητέρα και ζει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της. Η 42χρονη σταρ του «Paris in Love» δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram καταγράφοντας την πρώτη επίσκεψη του γιου της Φοίνιξ στη Ντίσνεϋλαντ, μια εμπειρία που περιέγραψε ως «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Συνέχισε λέγοντας πόσο ξεχωριστό ήταν να βλέπει τον γιο της, ο οποίος έγινε 11 μηνών την παραμονή των Χριστουγέννων, να αντιδρά στη μαγεία της Disney και να αναρωτιέται για τα πάντα γύρω του. «Απολύτως μαγικό και απίστευτα συγκινητικό» έγραψε η Πάρις στη λεζάντα.

«Παρακολουθώντας τον ενθουσιασμό και το δέος του σε κάθε νέο θέαμα και ήχο, είναι ξεκάθαρο γιατί αυτό το μέρος είναι γνωστό ως το πιο ευτυχισμένο στη Γη. Αυτές οι πολύτιμες στιγμές καθαρής χαράς και θαυμασμού θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου», συνέχισε η τραγουδίστρια του «Stars Are Blind», η οποία έχει επίσης αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας μία κόρη τη Λόντον Μέριλιν που είναι μόλις 6 εβδομάδων. «Είναι στιγμές σαν αυτές που κάνουν τη ζωή τόσο όμορφη και μας θυμίζουν γιατί η Disneyland είναι πραγματικά το πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη»

Στις φωτογραφίες, η Χίλτον και ο γιος της, που συνοδεύονται από τον σύζυγο της Κάρτερ Ρέουμ, φαίνονται ντυμένοι για την περίσταση. Ο Φoίνιξ φορούσε χριστουγεννιάτικα ρούχα και αυτιά του Μίκυ Μάους, ενώ η μαμά του φορούσε αυτιά με γούνινα πομ πομ και μια πουά τσάντα εμπνευσμένη από τη Mίνι Μάους.

Στην «παρέα» και η αδερφή της Πάρις, Νίκι Χίλτον μαζί με τις κόρες της, Λίλι-Γκρέις Βικτόρια και Θεοδώρα «Τέντι» Μέριλιν, 7 και 6 ετών αντίστοιχα. Σε μία φωτογραφία οι δύο αδερφές και τα τρία ξαδέρφια ποζάρουν μαζί δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σε μια άλλη γλυκιά εικόνα, η Πάρις αγκάλιασε με αγάπη τον Φοίνιξ, καθώς κλείνει τα μάτια της και απολαμβάνει τη στιγμή.

Η Πάρις μοιράστηκε νωρίτερα αποκλειστικά με το PEOPLE τις οικογενειακές της χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες. Εκείνη, ο 42χρονος Ρέουμ και τα δύο παιδιά τους ντυμένοι με ασορτί κόκκινες καρό πιτζάμες ποζάρουν μαζί σε μια σκάλα περιτριγυρισμένη από ροζ φλοράλ συνθέσεις. Το τσιουάουα της Πάρις εμφανίστηκε μάλιστα σε πολλές λήψεις, φορώντας μια μικροσκοπική στολή Άη-Βασίλη.

«Ο Κάρτερ κι εγώ ανυπομονούσαμε να βγάλουμε την πρώτη μας φωτογραφία διακοπών με το Φοίνιξ και το Λονδίνο, ως τετραμελής οικογένεια», είπε η Πάρις στο PEOPLE. «Πάντα ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις δικές μας οικογενειακές παραδόσεις, να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και να υποδεχθούμε το νέο έτος. Αισθάνομαι τόσο τυχερή και ευλογημένη», πρόσθεσε.