ΚΟΣΜΟΣ

Ντέιβιντ Γκέιλ: Πέθανε στα 58 του ο ηθοποιός του Beverly Hills 90210

O Nτέιβιντ Γκέιλ
O Nτέιβιντ Γκέιλ
ΑΡ

Ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γκέιλ, που υποδύθηκε μεταξύ άλλων τον αρραβωνιαστικό της Σάνεν Ντόχερτι στη σειρά Beverly Hills 90210, πέθανε σε ηλικία 58 ετών 

Ο κόσμος του θεάματος θρηνεί για τον θάνατο του ταλαντούχου ηθοποιού Ντέιβιντ Γκέιλ, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην εμβληματική σειρά Beverly Hills 90210 της δεκαετίας του 1990.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής πέθανε στα 58 του, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική καριέρα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον ρόλο του ως ο αρραβωνιαστικός του χαρακτήρα της Σάνεν Ντόχερτι, Μπρέντα Γουολς. Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από τον επί χρόνια φίλο του, Πίτερ Φεριέρο, παρουσιαστή του ποντκαστ Beverly Hills, 90210 Rewatch

Αν και η αιτία θανάτου του δεν έχει αποκαλυφθεί, ο Φεριέρο απέτισε φόρο τιμής στον φίλο του κοινοποιώντας αποσπάσματα από την εμφάνιση του στο podcast. Σε αυτά τα στιγμιότυπα, ο Ντέιβιντ ακούγεται να μιλάει για τον χαρακτήρα του «Στιούαρτ» και το ειδύλλιό του με την Μπρέντα, μια ιστορία που παραμένει στις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών.

Η καριέρα του περιλαμβάνει κι άλλους αξιοσημείωτους ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της ερμηνείας του ως Δρ Τζο Σκάνλον στο spin-off της σειράς General Hospital Port Charles από το 1999 έως το 2000. Ο Ντέιβιντ εμφανίστηκε και στο General Hospital Η τελευταία του εμφάνιση στην οθόνη ήταν το «Belly of the Beast» το 2008, ενώ είχε επίσης εμφανιστεί σε εκπομπές όπως οι Savannah, ER και Robin Hoods.

Ο Φεριέρο τον περιέγραψε ως ένα ευγενικό και γεμάτο ζωή άτομο. «Ο Ντέιβιντ ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος. Μακάρι να μπορούσα να του είχα μιλήσει περισσότερο», Ήταν γεμάτος ζωή και απίστευτες ιστορίες. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Ήσουν ένα δώρο για όλους μας».

Η αδερφή του Ντέιβιντ, Κέιτι Κολμενάρες, απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στον αδερφό της, τονίζοντας τον βαθύ δεσμό που μοιράζονταν σε όλη τους τη ζωή. Έγραψε:«Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, δίπλα μου. Πάντα ο καλύτερός μου φίλος, έτοιμος να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι ποτέ ίδια, αλλά θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφε, στοργικέ, καταπληκτικέ άνθρωπε που λείπεις κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα για πάντα».