ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Νέα καυτή φωτογράφιση με εσώρουχα - «Άφησε» τους φαν της να μπουν στα παρασκήνια

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Κιμ Καρντάσιαν άφησε ελάχιστα στη φαντασία, ποζάροντας με εσώρουχα σε μία νέα καυτή φωτογράφιση που ενθουσίασε τους oρκισμένους φαν της

Η Kιμ Καρντάσιαν άφησε ελάχιστα στη φαντασία για τους 364 εκατομμύρια followers της στο Instagram, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στιγμιότυπα από τα παρασκήνια μίας νέας φωτογράφισης. Η 43χρονη ριάλιτι σταρ φόρεσε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ρούχο ενώ προώθησε μια νέα συλλογή για την εταιρεία καλλυντικών της, SKKN By Kim.

Η επιχειρηματίας, η οποία εθεάθη πρόσφατα με τον πρώην σύζυγό της Kάνιε Γουεστ φόρεσε ένα αποκαλυπτικό ανοιχτό γκρι σουτιέν που αποκάλυψε τους γυμνασμένους κοιλιακούς και τα σμιλεμένα μπράτσα της. Συνδύασε το πάνω μέρος της με ένα ασορτί σλιπάκι, καθώς προωθούσε τις νέες προσφορές της εταιρείας της. Η διάσημη ινφλουένσερ εμφανίστηκε επίσης με μια βελούδινη ρόμπα γύρω από τη μέση της σε ένα από τα στιγμιότυπα που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η πρώτη ανακοίνωση για τον κολοσσό SKKN By Kim έγινε πριν από δύο χρόνια. Η πολυμήχανη τηλεπερσόνα διατηρούσε στο παρελθόν μια εταιρεία καλλυντικών, την KKW Beauty, από το 2017 έως τον Ιούλιο του 2021, αν και πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα επέστρεφε στην κυκλοφορία του μακιγιάζ αργότερα αυτόν τον μήνα.Κυκλοφόρησε το πρώτο σετ προϊόντων της νεότερης επωνυμίας της, το οποίο περιελάμβανε διάφορες προσφορές που σχετίζονται με την περιποίηση της επιδερμίδας, τον Ιούνιο του 2022.

Έκτοτε εμφανίστηκε σε πολλές διαφημιστικές φωτογραφίες για την προώθηση του νέου της εγχειρήματος. Ανακοίνωσε ότι επιστρέφει δυναμικά στο χώρο του μακιγιάζ την περασμένη εβδομάδα, όταν αποκάλυψε ότι η επωνυμία της θα κυκλοφορήσει ένα νέο σετ κραγιόν

Όπως είπε ήθελε να συνδυάσει το ενδιαφέρον της για τα καλλυντικά και την περιποίηση του δέρματος με τα νέα της προϊόντα. Παραδέχτηκε επίσης ότι πρόσφατα είχε υιοθετήσει μια νέα προσέγγιση στη ρουτίνα ομορφιάς της. «Στόχος μου δεν ήταν μόνο να δημιουργήσω κολακευτικά καλλυντικά προϊόντα, αλλά και να διασφαλίσω ότι είναι καθαρά, ενυδατικά, άνετα και βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης του δέρματος», είπε.

Η σταρ των social media ολοκλήρωσε δηλώνοντας ότι τα νέα προϊόντα της εταιρείας της ήταν αποτέλεσμα πολλών ετών δικών της παρατηρήσεων από τον κόσμο των καλλυντικών. «Το μακιγιάζ μας είναι εμπνευσμένο από τα μυστικά ομορφιάς που έχω συγκεντρώσει από ειδικούς του κλάδου όλα αυτά τα χρόνια», είπε.