ΚΟΣΜΟΣ

Toμ Κρουζ: Σοβαρεύει η σχέση του με την Ελσίνα Χαΐρόβα - Τα δείπνα και οι βόλτες στο Χάιντ Παρκ

O Toμ Κρουζ
O Toμ Κρουζ
ΑΡ

Ο Τομ Κρουζ και η Ρωσίδα καλλονή Ελσίνα Χαϊρόβα φέρεται να επισημοποίησαν τη σχέση τους: «Έχουν έρθει πολύ κοντά» λένε πηγές κοντά στο ζεύγος.

Ο σταρ του «Top Gun» Τομ Κρουζ έχει έρθει πολύ κοντά με τη Ρωσίδα καλλονή Ελσίνα Χαϊρόβα, 36 ετών, τους τελευταίους δύο μήνες και πλέον βγαίνει επίσημα μαζί της, αναφέρει η Daily Mail. «Είναι πολύ γνωστό στον κύκλο της Ελσίνα ότι εκείνη και ο Τομ είναι πλέον μαζί», είπε πηγή κοντά στο ζεύγος.

«Έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά προσέχουν πολύ να μην φωτογραφηθούν μαζί γιατί θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτικότητά τους», συνέχισε η πηγή. «Ο Τομ έχει διανυκτερεύσει στο διαμέρισμα της Ελσίνα, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Απολαμβάνουν να κάνουν παρέα μαζί και παρά τον πλούτο τους, κάνουν πολλά από αυτά που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια».

Το ζεύγος έδωσε το παρών σε ένα εορταστικό δείπνο για την υποστήριξη της Φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνου, όπου ήταν επίσης επίτιμος προσκεκλημένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Αν και ο Κρουζ και η Χαϊρόβα έφτασαν χωριστά, φίλοι είπαν στο πρακτορείο ότι δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους κεκλεισμένων των θυρών στο διαμέρισμά της στο Knightsbridge του Λονδίνου, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει βγει πολλές φορές ινκόγκνιτο για βόλτες στο Hyde Park, ισχυρίστηκαν πηγές. Οι δυο τους φέρεται να έχουν δειπνήσει ιδιωτικά σε πολυτελή εστιατόρια του Λονδίνου. Ήρθαν για πρώτη φορά κοντά στο τέλος του 2023, αφού φέρεται να γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στην πολυσύχναστη γειτονιά Mayfair του Λονδίνου τον Δεκέμβριο.

«Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι. Φαινόταν να είναι τρελαμένος μαζί της», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας τότε στη Daily Mail. Ο γνωστός ηθοποιός έχει ανέβει στο παρελθόν τρεις φορές τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήταν παντρεμένος με τη Mίμι Ρότζερς από το 1987 έως το 1990, τη Νικόλ Κίντμαν από το 1990 έως το 2001 και την Kέιτι Χολμς από το 2006 έως το 2012.

Η Χαϊρόβα, από την πλευρά της, χώρισε από τον πρώην σύζυγό της, τον Ρώσο ολιγάρχη Ντμίτρι Τσετκόφ το 2022. Ο Ρώσος ολιγάρχης, 43 ετών, μίλησε στις ταμπλόιντ τον Δεκέμβριο για την σκληρή τριετή μάχη διαζυγίου τους, η οποία, όπως υποστηρίζει, του κόστισε περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια.

«Ανεξάρτητα με ποιον είναι, με τον Τομ Κρουζ ή οποιονδήποτε άλλον, θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και ότι έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Τομ πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα», είπε. Και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος για εκείνη, της εύχομαι τα καλύτερα».