ΚΟΣΜΟΣ

Ναόμι Κάμπελ: Νέος έρωτας για τη «μαύρη γαζέλα» - Είναι αχώριστη με Σαουδάραβα εκατομμυριούχο

H Nαόμι Κάμπελ
H Nαόμι Κάμπελ
ΑΡ

Η Nαόμι Κάμπελ «είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ» λένε οι οικείοι της, καθώς περνάει πολύ χρόνο με έναν πολυεκατομμυριούχο παραγωγό ταινιών από τη Σαουδική Αραβία. Οι ταμπλόιντ μιλάνε ήδη για τον νέο «καυτό» έρωτα της σόουμπιζ

Η Nαόμι Κάμπελ φέρεται να έχει έρθει πιο κοντά με τον παραγωγό ταινιών Mοχάμεντ Αλ Τούρκι, καθώς οι δυό τους εμφανίζονται μαζί σε πολλές εκδηλώσεις μαζί. Το 53χρονο σούπερ μόντελ και ο 37χρονος πολυεκατομμυριούχος από τη Σαουδική Αραβία εθεάθησαν πρόσφατα μαζί στα BAFTA στις αρχές του μήνα.

Το ζεύγος πόζαρε μαζί στο «κόκκινο χαλί» και φέρεται να έμειναν κοντά ο ένας στον άλλο όλο το βράδυ, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun. Η Ναόμι και ο Μοχάμεντ θεωρούνται σταθεροί φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια, με τον Μοχάμεντ να «ανεβάζει» μια φωτογραφία με την καλλονή στο Instagram του τον Νοέμβριο του 2021 στη Ντόχα.

Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί τον επόμενο μήνα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ερυθράς Θάλασσας, όπου έφτασαν μαζί. Έκτοτε βρίσκονται στο πλευρό ο ένας του άλλου σε πολλές εκδηλώσεις, όπως το φεστιβάλ των Καννών πέρυσι, η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το 2022 και το 2023 και πολλά αποκλειστικά πάρτι, όπως το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων του Έντουαρντ Ένινφουλ.

Σε μια ειδική εκδήλωση γενεθλίων που πραγματοποιήθηκε για τη Nαόμι πέρυσι στη Γαλλία, ο Moχάμεντ εθεάθη να κάθεται δίπλα στο «κορίτσι γενεθλίων». Η Sun αναφέρει ότι οι δυό τους έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά πρόσφατα καθώς το τοπ μόντελ πέρασε χρόνο με τον Μοχάμεντ τη Μέση Ανατολή, υποστηρίζοντας ότι φαίνεται να έχουν «μια σπίθα».

Μια πηγή ανέφερε: «Η Nαόμι είναι πολύ επιλεκτική με τους ανθρώπους που περνάει χρόνο μαζί και είναι πολύ κοντά με τον Μοχάμεντ. Τους δένει η αγάπη τους για τη μόδα και την τέχνη και έχουν πολλούς κοινούς φίλους. Είναι στο Ντουμπάι μαζί του και δείχνει να είναιπιο ευτυχισμένη από ποτέ. Περνούν πολύ χρόνο μαζί και φαίνεται να υπάρχει σπίθα μεταξύ τους, ακόμα κι αν είναι απλώς φιλία σε αυτό το σημείο».

Οι θαυμαστές τους προβλέπουν ότι θα είναι «το επόμενο hot ζευγάρι στη σόουμπιζ». Οι εικασίες φουντώνουν καθώς η Ναόμι φόρεσε πρόσφατα ένα γιγάντιο διαμάντι στο δαχτυλίδι της για τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες. Εθεάθη να φορά το αστραφτερό νέο αξεσουάρ στα 52α γενέθλια του πρώην συντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρτντ Ένινφουλ στο εστιατόριο China Tang στο Dorchester Hotel στο Λονδίνο.

Η σταρ της πασαρέλας είχε αρραβωνιαστεί προηγουμένως με τον μπασίστα των U2, Άνταμ Κλέιτον το 1993 και στη συνέχεια αρραβωνιάστηκε επίσης με τον Ιταλό επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε πριν χωρίσουν το 2002. Η Ναόμι είχε για τελευταία φορά σχέση με τον ράπερ Skepta το 2018, ενώ απόλαυσε την παρέα του Λιαμ Πέιν των One Direction την επόμενη χρονιά.

Είχε επίσης στο παρελθόν σχέσεις υψηλού προφίλ με τους Ρ.Diddy, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέραρντ Μπάτλερ, Τέρενς Χάουαρντ, Μάικ Τάισον και τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Βλαντισλάβ Ντορόνιν όλα αυτά τα χρόνια. Αν και είναι γνωστή για την πολυτάραχη ερωτική της ζωή, η σταρ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει «καλές σχέσεις» με τους πρώην της και δεν είναι γνωστό ότι βγαίνει με κανέναν προς το παρόν.

Σε μια σπάνια συνέντευξη για την προσωπική της ζωή το 2021, είπε: «Η θυσία είναι πραγματικά να βρεις αυτήν την αδελφή ψυχή που θα σε καταλάβει. Είναι πραγματικά σαν να νιώθεις οτι σε κοιτούν αν είσαι δυνατός. . . Είμαι δυνατή, αλλά είμαι και ευαίσθητη. Ξέρω ότι στις σχέσεις πρέπει να συμβιβάζομαι ».

Τον περασμένο Ιούνιο, καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της, αποκαλύπτοντας ότι «ποτέ δεν είναι αργά» για να γίνεις μητέρα. Μια πηγή είπε στην Daily Mail εκείνη την εποχή: «Η Nαόμι είναι μια πραγματικά δυνατή γυναίκα. Αυτό ήθελε πάντα. Είναι τόσο πολύ χαρούμενη. Είναι τόσο ενθουσιασμένη που θα δώσει στο κοριτσάκι της έναν αδερφό. Ανυπομονεί για τα επόμενα χρόνια με τόση περηφάνια ».

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση ήρθε αφού καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, μια κόρη, τον Μάιο του 2021. Συγκλόνισε τους θαυμαστές της, ανακοινώνοντας τη γέννησή της, λίγες εβδομάδες αφότου περπάτησε στην πασαρέλα του Michael Kors στη Νέα Υόρκη χωρίς να εμφανιστεί το μωρό της. Σε μια συνέντευξη στη βρετανική Vogue ένα χρόνο αργότερα, το μοντέλο επέμεινε ότι η κόρη της δεν υιοθετήθηκε ενώ αποκάλυψε το πρόσωπό της για πρώτη φορά.