ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε το πρόσωπο του παιδιού της - «Δεν είναι υιοθετημένη»

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε το πρόσωπο του παιδιού της - «Δεν είναι υιοθετημένη»
H Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο του παιδιού που απέκτησε σε ηλικία 50 ετών
Instagram

H Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο του παιδιού που απέκτησε σε ηλικία 50 ετών

Σε μια αποκάλυψη-έκπληξη προχώρησε το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ η οποία για πρώτη φορά με ανάρτησή της στο Instagram με αφορμή την φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Vogue, παρουσίασε το παιδί που απέκτησε πέρυσι.

Η Ναόμι Κάμπελ αγκαλιάζει την κόρη της συνοδεύοντας την φωτογραφία με μια λεζάντα στην οποία έγραψε τα εξής: «μια πανέμορφη μικρή ευλογημένη επέλεξε εμένα να είμαι η μητέρας. Είμαι πολύ υπερήφανη που έχω αυτή την ευγενική ψυχή στα χέρια μου και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι τώρα μαζί σου άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».

Η ίδια αποκάλυψε, επίσης, στη συνέντευξή της στο περιοδικό πώς ήταν ελάχιστοι αυτοί που γνώριζαν τα σχέδιά της να γίνει γονιός. «Αυτοί που γνώριζαν ότι θα αποκτήσω παιδί ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αλλά αυτό δεν μειώνει το γεγονός ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα να φανταστώ και το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ μου».

Η Ναόμι Κάμπελ, η οποία έχει αποκαλύψει ελάχιστες πληροφορίες για την κόρη της, διευκρινίζει, επίσης, απαντώντας σε διάφορες φήμες ότι «δεν την έχω υιοθετήσει. Είναι η κόρη μου».

Η μοναδική άλλη φορά που η Ναόμι Κάμπελ έχει μιλήσει για την κόρη της ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν την είχε περιγράψει ως ένα «παιδί-όνειρο» λέγοντας στο BBC ότι «είναι θαυμάσια. Είναι ήδη πολύ ανεξάρτητη, πολύ έξυπνη, κοιμάται 12 ώρες, είναι ένα πολύ καλό κορίτσι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.