ΚΟΣΜΟΣ

Ναόμι Κάμπελ: Πόζαρε γυμνή, μόνο με ασημένια καρφιά - Η μεγάλη επιστροφή της «μαύρης γαζέλας»

H Nαόμι Κάμπελ
H Nαόμι Κάμπελ

Η Ναόμπι Κάμπελ, το εμβληματικό μοντέλο των 90ς επέστρεψε δυναμικά με μία νέα εντυπωσιακή φωτογράφιση

Ο θρύλος της πασαρέλας μόλις και μετά βίας θύμιζε τον εαυτό της στη νέα καμπάνια με την υπογραφή του Alexander Wang για το 2024. Η 53χρονη μαμά δύο παιδιών πόζαρε γυμνή σε μία απο τις λήψεις, με ολόκληρο το σώμα της καλυμμένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια με αστραφτερές ασημένιες ακίδες.

Σε μία άλλη φωτογραφήθηκε τόπλες, φορώντας ένα τζιν Alexander Wang και κρατώντας μια από τις δερμάτινες τσάντες του οίκου στον έναν ώμο. Σύμφωνα με τον διάσημο οίκο μόδας η καμπάνια «εξερευνά την ιδέα της μεταμόρφωσης των δυνατών, ισχυρών γυναικών, τις οποίες ενσαρκώνει η Nαόμι.

Οι θαυμαστές λάτρεψαν την εμφάνιση της εμβληματικής ιέρειας της πασαρέλας, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Alexander Wang στο Instagram που εκλιπαρούσε για περισσότερα. Δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τοπ μόντελ είπε: «Κυριολεκτικά, τίποτα δεν πλησιάζει τη ριζοσπαστική και μεταμορφωτική προσέγγιση της τελευταίας συλλογής του Alex Wang!».

Η Nαόμι Κάμπελ μίλησε πρόσφατα για τη μάχη της με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ στο ξεκίνημα του μόντελινγκ στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Super Models» που προβάλλεται στο Apple TV+. Το σύμβολο της μόδας, ισχυρίστηκε ότι άρχισε να κάνει κατάχρηση ουσιών στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τη θλίψη της παιδικής εγκατάλειψης, καθώς και τη δολοφονία του στενού της φίλου και αγαπημένου σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε.

Στα ντοκιμαντέρ, οι ιέρειες της πασαρέλας, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα, Κρίστι Τέρλινγκτον και Σίντι Κρόφορντ, μιλούν για την καριέρα τους που άλλαξε τα δεδομένα στη βιομηχανία της μόδας. Στο πρότζεκτ των τεσσάρων επεισοδίων όλες τους μίλησαν εκτός απο τη λάμψη και για τις δύσκολες στιγμές που έλαβαν χώρα στο απόγειο της φήμης τους, με τη Nαόμι να παραδέχεται ότι σιγά-σιγά «σκότωνε» τον εαυτό της νωρίς στο ξεκίνημα της καριέρα της λόγω της ποσότητας ναρκωτικών που έπαιρνε στο αρχές της δεκαετίας του '90.