ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Πήγε στην Ινδία, τραγούδησε, πήρε 6 εκατ. δολάρια και έγινε καπνός

Ριάνα: Πήγε στην Ινδία, τραγούδησε, πήρε 6 εκατ. δολάρια και έγινε καπνός
Getty Images

Η Ριάνα τραγούδησε για πρώτη φορά στην Ινδία και μάλιστα στον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χώρας, του γιου του πλουσιότερου επιχειρηματία στην Ασία

Η ποπ σταρ Ριάνα, ο ιδιοκτήτης της Meta Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Ιβάνκα Τραμπ ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων που βρέθηκαν στην Ινδία, ως καλεσμέοι στις χλιδάτες εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Μουκές Αμπάνι, ο πλουσιότερος επιχειρηματίας στην Ασία, για να γιορτάσει τον επικείμενο γάμο του γιου του.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσαν ινδικά ΜΜΕ απεικονίζεται η Ριάνα αλλά και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ με τη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν, στο Τζαμναγκάρ, στην πολιτεία Γκουτζαράτ στη δυτική Ινδία.

X/Twitter
81874007-13140287-image-m-11_1709216732408.jpg
X/Twitter
X/Twitter

Η Ριάνα, η οποία γέννησε το δεύτερο παιδί της τον Αύγουστο, τραγούδησε δημοσίως για πρώτη φορά από το περσινό Superbowl, ενώ η επιστροφή της αυτή έχει διχάσει τους φανς, καθώς κάποιοι επέκριναν την επιλογή της, μιας και έχει πολλά χρόνια να κυκλοφορήσει δισκογραφική δουλειά.

Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος έγινε πλουσιότερη κατά 6,3 εκατομμύρια δολάρια μετά την χθεσινή της εμφάνιση, που αποτελεί και την πρώτη της στην Ινδία, ενώ αμέσως μετά, έγινε καπνός.

Μαζί της βεβαίως ήταν και ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της ASAP Rocky.