ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο με καυγά κοριτσιών έξω απο σχολείο: Της χτυπούσε το κεφάλι στο τσιμέντο!

Σοκαριστικό βίντεο με καυγά κοριτσιών έξω απο σχολείο: Της χτυπούσε το κεφάλι στο τσιμέντο!

ΗΠΑ: Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι

Ένα απίστευτο και ανησυχητικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ, με έναν σκληρό καυγά μεταξύ δύο κοριτσιών έξω από σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται οι δύο κοπέλες να τσακώνονται, και η μια από αυτές να χτυπά επανειλημμένα το κεφάλι της άλλης στο τσιμέντο, ενώ όσοι παρακολουθούν ακούγονται να φωνάζουν.

Στη συνέχεια, η δεύτερη κοπέλα φαίνεται να είναι ακίνητη στο έδαφος, ενώ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί βρήκαν το κορίτσι με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, δήλωσε στο Fox 2 Now η εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας του Σεντ Λούις, Vera Clay.

Η αγνώστων στοιχείων 15χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση για τον άγριο ξυλοδαρμό έξω από το Λύκειο του Hazelwood, που είχε ως αποτέλεσμα μια άλλη έφηβη –που αναγνωρίστηκε μόνο ως Kailee– να είναι πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.

«Αυτό το κακό και η πλήρης αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή δεν έχει θέση στο Μιζούρι ή οπουδήποτε αλλού. Προσεύχομαι για το θύμα», έγραψε ο εισαγγελέας της πολιτείας, Άντριου Μπέιλι.

«Η εγκληματίας πρέπει να κατηγορηθεί και να δικαστεί ως ενήλικας. Αν το θύμα πεθάνει, το αδίκημα αυτό θα πρέπει να αναχθεί σε ανθρωποκτονία», σημείωσε για τη 15χρονη, την υπόθεση της οποίας έχει αναλάβει δικαστήριο ανηλίκων.