ΚΟΣΜΟΣ

Σοχέι Οχτάνι: Ο σταρ του μπέιζμπολ αποκάλυψε την ταυτότητα της αγαπημένης του και τρέλανε τους φαν

O Σοχέι Οχτάνι με τη σύζυγό του
O Σοχέι Οχτάνι με τη σύζυγό του

Ο Σοχέι Οχτάνι, ένας από τους πιο διάσημους αθλητές της Ιαπωνίας έβαλε τέλος στις εικασίες εβδομάδων για την ταυτότητα της νέας του συζύγου. Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία 

Ο Ιάπωνας σούπερ σταρ του μπέιζμπολ Σοχέι Οχτάνι αποκάλυψε την ταυτότητα της νέας του συζύγου μετά από εβδομάδες φημολογίας. Ο σταρ των «Λος Άντζελες Ντότζερς» μοιράστηκε για πρώτη φορά στο Instagram μια φωτογραφία του με την Μαμίκο Τανάκα, πρώην μπασκετμπολίστρια.

Οι νεόνυμφοι φαίνονται μπροστά από ένα αεροπλάνο καθώς η ομάδα κατευθύνεται προς τη Νότια Κορέα ως μέρος της παγκόσμιας περιοδείας του Major League Baseball (MLB). Ο Οχτάνι δεν αποκάλυψε την ταυτότητά της όταν ανακοίνωσε τον γάμο τους τον περασμένο μήνα. Ο 29χρονος επίσης δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον γάμο τους εκείνη την περίοδο, περιέγραψε μόνο την αγαπημένη του ως κάποια «που είναι πολύ ξεχωριστή για μένα».

Η ανακοίνωση προκάλεσε σάλο στα social media, αφήνοντας τους θαυμαστές του να μαντεύουν ποια μπορεί να είναι. Αυτό το μυστήριο έχει πλέον λυθεί. Η 27χρονη έπαιζε για την Fujitsu Red Wave στο Γυναικείο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα για τέσσερις σεζόν πριν αποσυρθεί πέρυσι, σύμφωνα με το CBS News.

Στο διαδίκτυο της Ιαπωνίας, οι θαυμαστές και το κοινό αντέδρασαν θερμά στην αποκάλυψή της. «Επιτέλους βλέπουμε τον κύριο και την κυρία Οχτάνι!» έγραψε ένας χρήστης στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter. Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Είναι τόσο όμορφη και κάνουν μαζί ένα τέλειο ζευγάρι!»

Στη φωτογραφία του ζευγαριού στο στόρι του στο Instagram εμφανίζεται επίσης ο συμπαίκτης του Ιάπωνας Γιοσινόμπου Γιαμαμότο. Οι LA Dodgers δημοσίευσαν μια κοντινή φωτογραφία των νεόνυμφων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίπλα στον Mookie Betts και τη σύζυγό του. Εμφανίζονται επίσης σε βίντεο της ομάδας που επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας

Ο Οχτάνι και η ομάδα του LA Dodgers θα αντιμετωπίσουν το San Diego Padres σε μια σειρά δύο αγώνων την επόμενη εβδομάδα στη Σεούλ. Γράφοντας στα κορεατικά στο Instagram, ο Oχτάνι είπε ότι «δεν μπορεί να περιμένει». Έγραψε ιστορία τον Δεκέμβριο, όταν υπέγραψε ένα ρεκόρ 10ετές συμβόλαιο, αξίας 700 εκατομμυρίων δολαρίων, και έγινε ένας από τους αθλητές με τα υψηλότερα εισοδήματα στον κόσμο.

Το μπέιζμπολ είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην Ιαπωνία και ο Oχτάνι είναι μέρος μιας μακράς λίστας Ιαπώνων που ανέλαβαν δράση στο αμερικανικό πρωτάθλημα.