ΚΟΣΜΟΣ

Σοχέι Οχτάνι: Φρενίτιδα για τον γάμο του αστέρα του μπέιζμπολ - Ποια είναι η μυστηριώδης σύζυγος

O Iάπωνας σουπερ σταρ του μπέιζμπολ, Σοχέι Οχτάνι
O Iάπωνας σουπερ σταρ του μπέιζμπολ, Σοχέι Οχτάνι
ΑΡ

Ιαπωνία: Ο σούπερ σταρ του μπέιζμπολ, Σοχέι Οχτάνι, ο αθλητής με το μεγαλύτερο συμβόλaιο στην ιστορία των σπορ, ανακοίνωσε οτι παντρεύτηκε

Ο σούπερ σταρ του μπέιζμπολ Σοχέι Οχτάνι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Ιαπωνίας, ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε, προκαλώντας φρενίτιδα στα social media. Η ανακοίνωση του αστέρα των «Los Angeles Dodgers» έγινε πρώτο θέμα στη χώρα, καθώς ο ίδιος φρόντιζε να κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

«Ήθελα να ξέρουν όλοι ότι είμαι πλέον παντρεμένος», ανέφερε ο 29χρονος σε μια ανάρτηση στο Instagram. Περιέγραψε τη σύζυγό του ως κάποια «που είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα», αλλά δεν αποκάλυψε την ταυτότητά της.

«Δύο άνθρωποι (συν ένα σκυλί), θα μεγαλώσουμε μαζί», είπε στους επτά εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram, προσθέτοντας ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου αύριο Παρασκευή (1/3) Πέρυσι, ο Oχτάνι γραψε ιστορία όταν υπέγραψε ένα 10ετές συμβόλαιο ρεκόρ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Los Angeles Dodgers , με αποτέλεσμα να γίνει ένας από τους αθλητές με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο.

Ο Ιάπωνας που μπορεί να επιτεθεί και να αμυνθεί – κάτι εξαιρετικά σπάνιο στο άθλημα – θεωρείται ίσως ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών και σίγουρα ό,τι καλύτερο έχει παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο για λογαριασμό του αθλήματος από τον θρυλικό Μπέιμπ Ρουθ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δέχθηκε πλήθος από συγχαρητήρια μηνύματα για την ανάρτησή του στο Instagram, η οποία συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο «like» σε λιγότερο από μία ώρα. Δεν ήταν όμως και λίγες οι κοπέλες που απογοητεύτηκαν από το γεγονός οτι ο αγαπημένος αθλητής του ιαπωνικού έθνους δεν είναι πλέον διαθέσιμος

«Ο Οχτάνι παντρεύτηκε. Αυτή είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου» ανάφερε μία ανάρτηση. «Είμαι τόσο χαρούμενος για εκείνον και συγχαρητήρια στον ίδιο και τη σύζυγό του. Μου αρέσει που μπόρεσε να το ανακοινώσει μόνος του και με τους δικούς του όρους», έγραφε άλλη ανάρτηση.

Ο Οχτάνι, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για προπόνηση δέχθηκε ευχές από την ομάδα του. «Όταν έχεις να πας σε έναν αγώνα μπέιζμπολ και έναν γάμο την ίδια μέρα. Συγχαρητήρια στον Οχτάνι για το γάμο του» ανέφεραν οι LA Dodgers σε ανάρτησή τους στο X, μαζί με ένα βίντεο με τη δράση του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Ο Oχτάνι άφησε τους θαυμαστές να μαντέψουν ποια θα μπορούσε να είναι η νύφη. «Δεν είναι εκπληκτικό που αυτή η γυναίκα μπόρεσε να μπει στο αυστηρό πρόγραμμά του και τον παντρεύτηκε;» έγραψε ένας χρήστης των social media. Το μπέιζμπολ είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην Ιαπωνία και ο Oχτάνι είναι μέρος μιας μακράς σειράς Ιαπώνων παικτών που αναλαμβάνουν δράση στο αμερικανικό πρωτάθλημα.