ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: «Τους είδα με τα μάτια μου» -Τι λέει ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο με τον Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: «Τους είδα με τα μάτια μου» -Τι λέει ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο με τον Ουίλιαμ
Το επίμαχο στιγμιότυπο με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ όπως τους κατέγραψε η κάμερα του Νέλσον Σίλβα

Ο Νέλσον Σίλβα κατηγόρησε τους συνωμοσιολόγους «Τι παραλήρημα!» - Επισήμανε πως το εν λόγω βίντεο θα μπορούσε να βάλει τέλος στην άγρια φημολογία για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο με την ίδια πλάι στον πρίγκιπα Ουίλιαμ βάζει τέλος κάνοντας λόγο πως για «χαλαρές στιγμές» ενώ αναφέρει πως οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το πρόσωπο της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι ψέματα.

Να σημειωθεί πως στο τελευταίο βίντεο, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να είναι απλά ντυμένη και να κρατάει σακούλες με ψώνια, δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο 40χρονος Νέλσον Σίλβα, που τράβηξε το εν λόγω βίντεο είπε πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θα πρέπει να τερματίσει την άγρια φημολογία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Ο ίδιος μιλώντας από το σπίτι του είπε: «Δεν απορώ για τα σχόλια που συνεχίζουν να ακούγονται, ωστόσο είμαι μπερδεμένος για το πού μπορούν να φτάσουν». Συμπλήρωσε λέγοντας πως «είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα εκείνη και τον Ουίλιαμ. Τους είδα με τα μάτια μου. Ήταν μια εντελώς χαλαρή κατάσταση». Αμέσως μετά ανέφερε για όσους ενισχύουν και επιμένουν στα σενάρια συνωμοσίας πως «σκέφτηκα ότι μετά την κυκλοφορία του βίντεο οι φήμες θα ησυχάσουν. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι έχουν επενδύσει τόσο πολύ στο δράμα». Πρόσθεσε ότι «έχουν αφιερώσει τόσο χρόνο και ενέργεια σε αυτές τις φήμες και τα ψέματα. Πλέον δεν μπορούν να σταματήσουν».

Μάλιστα, στα ακατάπαυστα τρολαρίσματα, κάποια υποστήριξαν ότι δεν ήταν η ίδια η Κέιτ Μίντλετον αλλά κάποια που της έμοιαζε. Παράλληλα, κάποιες άλλες φήμες θέλουν το συγκεκριμένο βίντεο να έχει τραβηχτεί τον Δεκέμβριο καθώς στο βάθος υπάρχουν «χριστουγεννιάτικα στολίδια».

silva.jpg
Πηγή: The Sun - Simon Jones

Ο Νέλσον Σίλβα κατηγόρησε τους συνωμοσιολόγους. «Τι παραλήρημα!» Επίσης, απάντησε σε όσους αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της Κέιτ Μίντλετον στο βίντεο λέγοντας «μπορώ να σας πω ότι δεν είναι ψεύτικη ή σωσίας. Θα αναρωτηθούν τώρα αν είμαι και γνήσιος άνθρωπος; Θα πουν ότι έβαλα μία ψεύτικη Κέιτ στο βίντεο; Είναι γελοίο. Πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν παγιδευτεί σε κάτι που είναι τρελό;».

Ο 40χρονος Νέλσον είχε ήδη ψωνίσει όταν είδε το βασιλικό ζεύγος. Είπε ότι έδειχναν «χαλαροί και χαρούμενοι», προσθέτοντας «είχα περίπου 40 λεπτά ελεύθερο χρόνο και αποφάσισα να πάω για ψώνια. Μπήκα στο μαγαζί και στην αρχή παρατήρησα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στο ψωμί. Τότε είδα την Κέιτ να γυρίζει ελαφρά το κεφάλι της, είπα “Α, την ξέρω”. Πήγαν στο τμήμα κρέατος και στάθηκα πίσω τους. Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό φαινόταν συγκλονισμένο, με την καλή έννοια. Για την ακρίβεια, όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν μια πραγματικά ωραία ατμόσφαιρα. Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία. Δεν είχα ιδέα ότι το πρόσωπο της Κέιτ Μίντλετον έπαιζε συνεχώς στις ειδήσεις, με τις φήμες να την κατάσταση της υγείας της να φουντώνουν ασταμάτητα. Ήθελα απλώς να μοιραστώ το βίντεο στην οικογένειά μου».

Ο Νέλσον συνέχισε: «Ο Ουίλιαμ ήταν προφανώς προστατευτικός με την Κέιτ και σταμάτησα γρήγορα να μαγνητοσκοπώ γιατί δεν ήθελα να τους κάνω να νιώσουν άβολα». Συμπλήρωσε πως στο βίντεο «Η Κέιτ φαίνεται να είναι καλά και η υγεία της να βελτιώνεται».

Τέλος, τόνισε πως «ακόμη δεν νιώθω άνετα με ό,τι έγινε. Ωστόσο, συνειδητοποίησα ότι αυτό το βίντεο, με δύο ανθρώπους χαρούμενους να ψωνίζουν, θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να καταρρεύσουν όλες αυτές οι φήμες».

*Με πληροφορίες από Thesun

Σχετικές ειδήσεις