ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Το ραντεβού με τον Τράβις Κέλσι λίγο μετά την εξωτική απόδραση στις Μπαχάμες

H Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι
H Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι

Η Tέιλορ Σουίφτ και ο Tράβις Κελσι βγήκαν ραντεβού για μεσημεριανό γεύμα στο Mαλιμπού, μετά τις «πολύ απαραίτητες» διακοπές τους στις Μπαχάμες

Η σούπερ σταρ της ποπ Τέιλορ Σουίφτ και ο αστέρας των Kansas City Chiefs, Τράβις Κελσι εθεάθησαν να δειπνούν στο Nobu στο Μαλιμπού, περνώντας λίγο ακόμα ποιοτικό χρόνο μαζί μετά τις πρόσφατες διακοπές τους στις Μπαχάμες.

Η Σουίφτ και ο Κελς 34 ετών και οι δύο, φωτογραφήθηκαν να φεύγουν από το εστιατόριο χέρι-χέρι ενώ έκαναν σπορ casual εμφανίσεις ειδικά για το ραντεβού τους. Σε πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι εθεάθη επίσης να συνομιλεί κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους καθώς κάθονταν σε ένα τραπέζι για να απολαύσουν κάποιο γεύμα στο ύπαιθρο.

Η έξοδός τους έρχεται αφότου πηγές επιβεβαίωσαν στο PEOPLE ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η τραγουδίσρια εντοπίστηκαν στις Μπαχάμες, σε μία εξωτική απόδραση. «Έκαναν διακοπές στις Μπαχάμες για αρκετές ημέρες», είπε μία πηγή στο περιοδικό. «Ήταν ένα πολύ αναγκαίο διάλειμμα και για τους δύο. Το χάρηκαν πολύ. Είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί».

Την ημέρα πριν από το ραντεβού του στο Μαλιμπού με τη Σουίφτ, ο Κέλσι εθεάθη να επισκέπτεται την πατρίδα του, το Κλίβελαντ. Μαζί με τη στάση σε ένα από τα αγαπημένα του εστιατόρια για μια πίτσα, ο πρωταθλητής του Super Bowl βρήκε χρόνο να ποζάρει για φωτογραφίες με μερικούς θαυμαστές της κοπέλας του.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι πέρασε χρόνο ταξιδεύοντας μαζί στον κόσμο, καθώς η Σουίφτ συνεχίζει την περιοδεία της με τίτλο «Eras». Πρόσφατα, πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί στα διαλείμματα των συναυλιών της σούπερ σταρ της ποπ στην Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

«Περνούν χρόνο μαζί στο Λος Άντζελες. Είναι ακόμα πολύ ευτυχισμένοι» είπε πηγή κοντά στο ζευγάρι στο περιοδικό People. «Είναι τόσο χαριτωμένοι μαζί», πρόσθεσε η πηγή. Το ζευγάρι βγήκε ραντεβού στο Bird Streets Club αποκλειστικά για μέλη, ενώ πήγαν μαζί σε πάρτι για τα Όσκαρ.

Η Σουίφτ έχει μια πολυάσχολη άνοιξη μπροστά της καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του 11ου άλμπουμ της στις 19 Απριλίου, με τίτλο «The Tortured Poets Department». Στη συνέχεια, θα κάνει περιοδεία με τίτλο «Eras» στην Ευρώπη. Η επόμενη σειρά των σόου της ξεκινά με τέσσερις συναυλίες στο Paris La Défense Arena στη Γαλλία από τις 9 έως τις 12 Μαΐου. Ενώ θα λείψει για μεγάλο μέρος του Ιουνίου, στη συνέχεια θα κάνει περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία και την Αυστρία όλο το καλοκαίρι, προτού τελικά επιστρέψει στις ΗΠΑ για επιπλέον παραστάσεις το φθινόπωρο.