ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάριστικη ομολογία Βρετανού στρατιωτικού - «Εντοπίσαμε UFO σε μυστική επιχείρηση»

Σοκάριστικη ομολογία Βρετανού στρατιωτικού - «Εντοπίσαμε UFO σε μυστική επιχείρηση»
Unsplash

Ο Φρανκ Μίλμπουρν, πρώην μέλος του επίλεκτου συντάγματος αλεξιπτωτιστών του βρετανικού στρατού, είπε ότι το σκάφος συνετρίβη στη βόρεια Αγγλία και ανασύρθηκε σε μυστική επιχείρηση τη δεκαετία του 1980

Οι Βρετανοί στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων εντόπισαν UFO που συνετρίβη στη βόρεια Αγγλία, σύμφωνα με έναν πρώην αξιωματικό των υπηρεσιών πληροφοριών και του στρατού. Πρόκειται για τον Φρανκ Μίλμπουρν, ο οποίος ήταν μέλος του επίλεκτου Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών του Βρετανικού Στρατού. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το σκάφος ανακτήθηκε κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης τη δεκαετία του 1980. Η παρουσία του δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ σε κανένα έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο Φρανκ προχώρησε στις εν λόγω αποκαλύψεις όταν ο πληροφοριοδότης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Ντέιβιντ Γκρους ισχυρίστηκε ότι αξιωματούχοι είχαν ανακτήσει συντρίμμια και «εξωγήινο» βιολογικό υλικό από 10 UFO που συνετρίβησαν. Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες του προήλθαν από ένα μέλος μιας μυστικής μονάδας της MI6 γνωστής ως "The Increment" που διεξήγαγε την επιχείρηση. Τόνισε ότι «ως αποστολή είχαν να εξασφαλίσουν και να ανακτήσουν το σκάφος στη βόρεια Αγγλία. Τους μετέφεραν με ελικόπτερο. Ίδρυσαν προστατευτικό κλοιό και πλησίασαν το σκάφος». Υπογράμμισε ότι «ήταν προφανές πως δεν επρόκειτο για ανθρώπινο-γήινο αντικείμενο. Ήταν προφανές ότι ήταν “ένοικοι”».

Συμπλήρωσε πως «δεν ξέρω αν βρήκαν έναν νεκρό εξωγήινο ή οτιδήποτε άλλο», ενώ είπε ότι «μέρος της ομάδας έμεινε να προστατεύει το σκάφος. Οι άλλοι με τα πόδια, ή οχήματα 4x4 προσπάθησαν να εντοπίσουν αυτές τις οντότητες, αλλά μάλλον διέφυγαν από το σκάφος πιθανόν με ιπτάμενα μέσα». Ο Φρανκ είπε ότι «ήρθαν επιστήμονες και τεχνικοί. Μας έδιωξαν μακριά και έκτοτε δεν μάθαμε κάτι περισσότερο».

Να σημειωθεί πως ο Φρανκ εργάστηκε στη βρετανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '90 και στη συνέχεια στο Ιράκ μαζί με τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού των ΗΠΑ και το Γραφείο Διπλωματικής Ασφάλειας του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Υποστήριξε πως ο συνεργάτης του τού τα αποκάλυψε «ένα βράδυ γιατί είχε βαρεθεί να κρατάει αυτή τη μεγάλη ιστορία, αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να τα μοιραστεί με κανέναν».

Μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση του Επιτελείου Πληροφοριών Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου του 2000 ανέφερε ότι η ύπαρξη «Ανεξήγητων εναέριων φαινομένων» - UAPs ή UFO - ήταν «αδιαμφισβήτητη».

«Με την ικανότητα να αιωρούνται, να προσγειώνονται, να απογειώνονται, να επιταχύνουν σε εξαιρετικές ταχύτητες και να εξαφανίζονται, φέρεται ότι μπορούν να αλλάξουν την κατεύθυνση της πτήσης ξαφνικά και σαφώς μπορούν να επιδείξουν αεροδυναμικά χαρακτηριστικά πολύ πέρα από αυτά οποιουδήποτε γνωστού αεροσκάφους ή πυραύλου – είτε επανδρωμένα είτε μη επανδρωμένα. », ανέφερε η έκθεση.

*Με πληροφορίες από Dailystar

Σχετικές ειδήσεις