ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Γιατί ο νέος της έρωτας είναι καταδικασμένος - Τι φοβούνται οι φίλοι της

Σακίρα: Γιατί ο νέος της έρωτας είναι καταδικασμένος - Τι φοβούνται οι φίλοι της

Οι φίλοι της Σακίρα έχουν ενστάσεις για το νέο της «αμόρε», τον 31χρονο Βρετανό ηθοποιό Λουσιέν Λάβισκουντ. H ποπ σταρ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον πρώην της λένε, ενώ ο 31χρονος διψάει για φήμη λένε

Η Σακίρα ήταν «ήθελε απελπισμένα να ερωτευτεί» από τότε που χώρισε με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, οι φίλοι της όμως ανησυχούν για την απόφασή της να έρθει κοντά με τον Βρετανό ηθοποιό Λουσιέν Λάβισκουντ λόγω της ιστορίας των γνωριμιών του, αποκαλύπτει η MailOnline.

Η 47χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια φέρεται να ερωτεύτηκε τον 31χρονο Βρετανό ηθοποιό όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ για το τραγούδι της Punteria και πριν από μια εβδομάδα εθεάθησαν για δείπνο στη Νέα Υόρκη

Ο ηθοποιός έχει συνδεθεί ρομαντικά με τις Jesy Nelson, Kelly Osbourne, Brooke Vincent, Leigh-Anne Pinnock και Chelsee Healey όλα αυτά τα χρόνια. Η πρώτη του σχέση υψηλού προφίλ ήταν με την Kerry Katona το 2011, όταν εκείνος ήταν 19 και εκείνη 31, μετά τη γνωριμία τους στο Celebrity Big Brother στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι μυημένοι επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί, αλλά δεν έχουν «μεγάλη εμπλοκή», προς ανακούφιση των φίλων της 47χρονης Σακίρα, οι οποίοι φέρονται να φοβούνται ότι θα της ραγίσει την καρδιά και ότι είναι μαζί της μόνο για τη φήμη που θα του προσδώσει η σχέση με μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο.

Ο Λουσιέν, ο οποίος είναι πλέον διάσημος για το ρόλο του στη σειρά «Emily in Paris» μετά από μια σειρά ρόλων σε βρετανικες σαπουνόπερες, είναι ένα «ριμπάουντ» για τη Σακίρα που δεν έχει αφήσει πίσω τον επίπονο χωρισμό της με τον Πικέ, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, επιμένουν οι φίλοι της. .

«Η Σακίρα θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί, αλλά οι φίλοι της ανησυχούν γιατί ο Λουσιέν ανέβηκε σιγά σιγά στη σκάλα των διασημοτήτων ενώ έβγαινε με γυναίκες που ήταν όλες λιγότερο διάσημες από τη Σακίρα», είπε μια πηγή αποκλειστικά στην DailyMail.com.

«Οι γυναίκες με τις οποίες έχει συνδεθεί είναι όλες πολύ διαφορετικές. Τώρα βγαίνει με τη Σακίρα η οποία θέλει αγάπη. Αλλά οι φίλοι της φοβούνται ότι θέλει απλώς ο κόσμος να μάθει το όνομά του και εκείνη το παρέχει αυτό. Βλέπουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν έχουν εμπλακεί ακόμη πολύ».

Ισχυρίστηκαν ότι «δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της» Ζεράρ Πικέ και ότι όλοι γύρω της «ξέρουν ότι ο Λουσιέν είναι ριμπάουντ». «Βγαίνει με κάποιον που φοβούνται ότι είναι παίκτης και θα καεί», είπε ο φίλος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της, στο οποίο υποδύθηκε τον έρωτά της, τον Φεβρουάριο. Η σταρ του Hips Don't Lie φαίνεται τυλιγμένη στην αγκαλιά του, ενώ μια άλλη σκηνή δείχνει τον Λούσιεν να αιμορραγεί από το στήθος αφού εκείνη του ρίχνει με ένα βέλος.

Μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να απολαμβάνει δείπνο στο ιταλικό εστιατόριο Carbone στη Νέα Υόρκη. Πριν από την κολομβιανή καλλονή, ο Λουσιέν είχε σχέση με την πρώην τραγουδίστρια των Atomic Kitten, Kerry Katona. Ο Λούσιεν γνώρισε την Κerry το 2011 όταν εκείνος ήταν 19 ετών και εκείνη 31 στο Celebrity Big Brother.

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα «Ο Λούσιεν ήταν πολύ γοητευτικός όταν τον γνώρισα στο σπίτι των Διασήμων Big Brother και περάσαμε καλά, αλλά δεν ήταν ποτέ επίσημα το αγόρι μου...» Συνδέθηκε επίσης με την τραγουδίστρια των Little Mix, Jesy Nelson, τον Νοέμβριο του 2021, όταν φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται στο πίσω μέρος ενός ταξί στο Λονδίνο.