ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: «Θέλω όσα παιδιά μου δώσει ο Θεός»

H Ριάνα επί σκηνής
H Ριάνα επί σκηνής
ΑΡ

Η Ριάνα λέει ότι θα ήθελε τόσα παιδιά όσα «θέλει ο Θεός να έχει« και χαμογελάει στη σκέψη να αποκτήσει ένα κοριτσάκι

Η Ριάνα θα ήθελε να δει την οικογένειά της να μεγαλώνει. Μιλώντας στο Interview Magazine, η 36χρονη τραγουδίστρια που έχει δύο γιους τους RZA, 23 μηνών και Riot, 8 μηνών, με τον σύντροφό της A$AP Rocky ρωτήθηκε από τον στυλίστα Mel Ottenberg πόσα ακόμη παιδιά ήθελε να κάνει.

«Όσα θέλει ο Θεός να έχω», απαντά η ποπ σταρ. Όταν τη ρώτησε αν θα ήθελε από δύο, η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος λέει, «Δεν ξέρω τι θέλει ο Θεός, αλλά θα πήγαινα για περισσότερα από δύο. Θα προσπαθούσα για το κορίτσι μου. Αλλά φυσικά αν έρθει άλλο αγόρι, ας έρθει άλλο αγόρι»

Τον Μάρτιο, η τραγουδίστρια του χιτ «Umbrella» μίλησε στην κινεζική Vogue και τόνισε ότι προσπαθεί να αγκαλιάσει την ατομικότητα στη δουλειά και την ανατροφή των παιδιών της. «Το πιο όμορφο πράγμα...είναι ότι [τα παιδιά] έρχονται στον κόσμο με τη δική τους ατομικότητα και ειλικρίνεια, χωρίς καμία λογική ή συμμόρφωση, που συνήθως σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να ταιριάξεις σε μια συγκεκριμένη ομάδα», είπε.

«Είναι πολύ όμορφο να το βλέπεις και θέλω να συνεχίσω να τα βοηθάω να το κάνουν και να σιγουρευτούν ότι ξέρουν ότι μπορούν να γίνουν οτιδήποτε θέλουν να είναι...θα πρέπει να το αγκαλιάσουν εντελώς, γιατί είναι όμορφο και μοναδικό. Τα αγαπώ ακριβώς έτσι».

Σε μια συνέντευξη στο Page Six της New York Post τον Νοέμβριο, είχε επίσης εξομολογηθεί ότι η σχέση της με τον Rocky έχει γίνει πιο βαθιά από τότε που έγιναν γονείς. «Τον αγαπώ διαφορετικά ως μπαμπά. Αυτός είναι βασικό, βασικό... είναι μια στροφή», είπε. «Είναι...ουάου. Τι ηγέτης, τι υπέροχος, υπομονετικός στοργικός... και τα παιδιά μου έχουν εμμονή μαζί του»