ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ: Μητέρα και βρέφος εξαφανίστηκαν από το μαιευτήριο

Θρίλερ: Μητέρα και βρέφος εξαφανίστηκαν από το μαιευτήριο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Μπρίστολ προκειμένου να εντοπίσει μια γυναίκα και το τεσσάρων ημερών μωρό της, μετά την εξαφάνισή τους από το μαιευτήριο. Κατά τις έρευνες βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας στον ποταμό Έιβον.

Η 30χρονη Σάρλοτ Μπίβαν και η νεογέννητη κόρη της εξαφανίστηκαν την Τετάρτη (03/12/2014) το βράδυ από το μαιευτήριο Σεντ Μάικλ όταν η γυναίκα πήρε το παιδί της από την αίθουσα των νεογνών και βγήκε από το κτίριο. Την έξοδό τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας τους μαιευτηρίου.

Αμέσως σήμανε ανθρωποκυνηγητό καθώς μητέρα και βρέφος έφυγαν ελαφρά ντυμένοι (η 30χρονη φορούσε τις λεπτές παντόφλες του μαιευτηρίου) τη στιγμή που στο Μπρίστολ επικρατούσε ψύχος. Μάλιστα ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής απηύθυνε δημόσια έκκληση στη γυναίκα να επικοινωνήσει.
Κατά την αναζήτησή τους από την αστυνομία, το πτώμα μιας γυναίκας εντοπίστηκε στον ποταμό Έιβον, ωστόσο η σημερινή νεκροψία θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 30χρονη γυναίκα έπασχε από κατάθλιψη αλλά τις τελευταίες ημέρες δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική της αγωγή προκειμένου να μπορέσει να θηλάσει. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως, σύμφωνα με τον σύντροφό της, Πασκάλ Μάλμπρουκ, η γυναίκα έπασχε επίσης από σχιζοφρένεια.

Σχετικές ειδήσεις