ΚΟΣΜΟΣ

Μπελούτσι: Νόμιζα πως θα έπαιζα την Μ στο Spectre

Μπελούτσι: Νόμιζα πως θα έπαιζα την Μ στο Spectre

Για πολλούς είναι το αειθαλές πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς. Η Μόνικα Μπελούτσι γράφει ιστορία ως το πιο "ώριμο" κορίτσι του Τζέιμς Μποντ. Όπως η ίδια αποκαλύπτει, όμως, ο ρόλος υπήρξε τεράστια έκπληξη και για την ίδια που, αρχικά, πίστεψε πως ο σκηνοθέτης την χρειαζόταν για να αντικαταστήσει τη Τζούντι Ντεντς στο ρόλο της Μ.

Όταν συνάντησε τον σκηνοθέτη του Spectre για να μιλήσουν για το 24ο σίκουελ του Τζέιμς Μποντ, η Μόνικα Μπελούτσι άκουσε κάτι που σίγουρα δεν περίμενε.

"Γιατί με φώναξες; Είμαι 50 χρόνων, δεν είμαι κορίτσι, είμαι ώριμη γυναίκα. Τι θα κάνω στο Τζέιμς Μποντ; Θα αντικαταστήσω την Τζούντι Ντεντς;", ρώτησε τον σκηνοθέτη. Σ'αυτήν την ερώτηση, όπως ομολογεί η Ιταλίδα σεξοβόμβα στο περιοδικό των Sunday Times, ο Σαμ Μέντες γέλασε και της έδωσε μία τόσο αναπάντεχη όσο και αφοπλιστική απάντηση: "Για πρώτη φορά", είπε ο Μέντες, "ο Τζέιμς Μποντ θα έχει μία περιπέτεια με μία ώριμη γυναίκα. Το κόνσεπτ είναι επαναστατικό".

Dench

Η Μπελούτσι είπε στον σκηνοθέτη πως στα μάτια των πιο ώριμων γυναικών, θα γινόταν ήρωας, με τη απόφασή του να κάνει κορίτσι του Μποντ μία σχεδόν συνομήλική του. Ο Ντάνιελ Κρεγκ που επιστρέφει για τέταρτη φορά στο ρόλο του πολυμήχανου πράκτορα, είναι μόλις τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από την 50χρονη Μπελούτσι.

Belluci

Σχετικές ειδήσεις