ΚΟΣΜΟΣ

Έρωτας με το πρώτο… φιλί; Οκτώ άγνωστοι φιλιούνται με δεμένα τα μάτια (video)

Έρωτας με το πρώτο… φιλί; Οκτώ άγνωστοι φιλιούνται με δεμένα τα μάτια (video)

Το κοινωνικό πείραμα που... ενώνει: Οκτώ άνθρωποι, παντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, «γνωρίζονται» με κλειστά τα μάτια μέσω ενός φιλιού.

Το (νέο) κοινωνικό αυτό πείραμα ήταν μία έμπνευση του Τζόρνταν Όραμ, ενός κινηματογραφιστή από το Τορόντο. Έφερε σε επαφή οκτώ ανθρώπους, οι οποίοι θα γνωρίζονταν μεταξύ τους όχι μέσω οπτικής επαφής αλλά μέσω αφής – ή μήπως γεύσης; Τα «τυφλά» ζευγάρια γνωρίστηκαν μέσω ενός φιλιού. Κι όπως θα δείτε στο βίντεο, την αρχική αμηχανία των ζευγαριών διαδεχόταν ο… ηλεκτρισμός μεταξύ τους.

"Πρώτα φιλί μετά γνωριμία"; Στόχος του εμπνευστή ήταν να διαπιστώσει αν μπορεί να υπάρξει έρωτας με το πρώτο… φιλί - ακόμα και μεταξύ αγνώστων - κι αν αυτό το φιλί θα ήταν αρκετό να οδηγήσει στη... χημεία που κάνει τους ανθρώπους να συμπορεύονται στη ζωή.

«Μπορείς να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς με ένα φιλί; Μπορείς να γνωρίσεις κάποιον, να τον φιλήσεις κι έπειτα να συστηθείτε; Μπορεί να υπάρξει χημεία από αυτό;», αναρωτιέται ο Όραμ και θέλησε να το διαπιστώσει πειραματιζόμενος μέσω… τρίτων!

Σχετικές ειδήσεις