ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Ένας νεκρός από εισβολή αυτοκινήτου σε καφετέρια (video+photos)

Λονδίνο: Ένας νεκρός από εισβολή αυτοκινήτου σε καφετέρια (video+photos)

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη πόλη Κέντ του Λονδίνου, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν ύστερα από ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο που εισέβαλε σε καφετέρια γεμάτη με κόσμο.

Το ανεξέλεγκτο όχημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, εισέβαλε με μεγάλη ταχύτητα σε καφετέρια της αλυσίδας Costa Coffee, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη πελάτες.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του, ενώ κάποιοι από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

bretania autokinhto 1

Μέλος του προσωπικού της καφετέριας μιλώντας στην ιστοσελίδα KentOnline δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πώς ακριβώς συνέβη το δυστύχημα, ωστόσο τόνισε πως ακούστηκε ισχυρός ήχος.

«Το κατάστημα είχε πολύ κόσμο και τη στιγμή που το αυτοκίνητο προσέκρουσε, οι πελάτες έφευγαν. Είναι δύσκολο να πως πόσοι τραυματίστηκαν, αλλά ο επιβάτης στο Audi δεν κινείτο», πρόσθεσε ο υπάλληλος, ο οποίος διευκρίνισε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε από το όχημα και έμοιαζε να μην έχει τραυματιστεί.

londino 3

Την ίδια στιγμή, εκπρόσωπος της Costa Coffee έγραψε στο Twitter: «Πόσο θλιβερό είναι αυτό. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν σε όσους εμπλέκονται».

Στο μεταξύ, τα παρακείμενα καταστήματα εκκενώθηκαν καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την περιοχή.

Σχετικές ειδήσεις