ΚΟΣΜΟΣ

Οργή Λεπέν: Μηνύει τον πρώην της Μαντόνα για μια... selfie

Οργή Λεπέν: Μηνύει τον πρώην της Μαντόνα για μια... selfie

Έξαλλος είναι ο Ζαν Μαρί Λεπένμε Γάλλο χορευτή, εξαιτίας μίας διόλου κολακευτικής selfie

Την φωτογραφία τράβηξε ο πρώην σύντροφος της Μαντόνα, Μπραχίμ Ζαιμπάτ, επαγγελματίας χορευτής. Ο Μπραχίμ καθόταν πίσω από τον Λεπέν στο αεροπλάνο και εκμεταλλεύτηκε τον ύπνο που έπαιρνε ο πρώην ηγέτης του Εθνικού Μετώπου για να τραβήξει μια selfie

Ο Γάλλος χορευτής δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook, το Instagram και το Twitter, καλώντας τον κόσμο να μην ψηφίσει το Εθνικό Μέτωπο στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών της Γαλλίας, τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Ας ψηφίσουμε όλοι αύριο για να τους αποτρέψουμε. Για να διατηρηθεί η αδελφική Γαλλία» ήταν το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Την επόμενη ημέρα το Εθνικό Μέτωπο δεν κατάφερε να κερδίσει στις εκλογές.

ll

Ο Λεπέν δήλωσε για την φωτογραφία πως «ζημίωσε την εικόνα του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα του κόμματος με επικεφαλής της Μαρίν», έγραψε το περιοδικό Public, που αποκάλυψε τα σχέδια του βετεράνου για την επικείμενη μήνυση.

Ο ίδιος ζητά 50.000 ευρώ από τον χορευτή, καθώς και δημόσια συγνώμη μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Και αν η συγνώμη δεν δοθεί σύντομα από τον Μπραχίμ, απειλεί να τον μηνύσει με 10.000 ευρώ για κάθε μέρα που την καθυστερεί.

«Το βρίσκετε φυσιολογικό να φωτογραφίζεστε ενώ κοιμάστε σε αεροπλάνο; Το δικαστήριο θα αποφασίσει. Είναι η ιδιωτική μου ζωή και θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από τέτοιες συμπεριφορές», τόνισε ο Λεπέν. «Εμαθα για αυτή τη φωτογραφία γιατί αναδημοσιεύθηκε χιλιάδες φορές στο διαδίκτυο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν είχε κρατήσει τη φωτογραφία για τον εαυτό του, θα ήταν κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε.

Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται για τις 22 Ιανουαρίου.

Σχετικές ειδήσεις