ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η «κραυγή» απόγνωσης της Sinead O'Connor: Παλεύω καθημερινά να μείνω ζωντανή (vid)

Συγκλονίζει η «κραυγή» απόγνωσης της Sinead O'Connor: Παλεύω καθημερινά να μείνω ζωντανή (vid)

Συγκλονίζει το μήνυμα της Ιρλανδής τραγουδίστριας Sinead O'Connor, με το οποίο παραδέχεται ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις και εκφράζει την απόγνωσή της για τη μοναξιά που βιώνει.

Η 50χρονη τραγουδίστρια, που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1980, δημοσίευσε ένα 12λεπτο βίντεο στο Facebook, στο οποίο αναφέρει ότι μένει μόνη της σε ένα μοτέλ στο Νιού Τζέρσει και πως παλεύει καθημερινά να μείνει ζωντανή. «Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει απολύτως κανένας άνθρωπος στη ζωή μου, εκτός από τον γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – τον πιο γλυκό άνθρωπο του κόσμου, που λέει ότι είμαι η ηρωίδα του- και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή... και αυτό είναι οικτρό», εμφανίζεται να λέει στο βίντεο.

Αιτιολογώντας την απόφασή της να απευθυνθεί με αυτό τον τρόπο στον κόσμο, λέει ότι θέλει όλοι να μάθουν πώς είναι να αντιμετωπίζει κανείς μία ψυχική ασθένεια: «Ψυχική ασθένεια, είναι σαν τα ναρκωτικά, δεν ενδιαφέρεται ποιος είσαι και το χειρότερο όλων είναι το στίγμα που σε ακολουθεί. Ξαφνικά όλοι οι άνθρωποι που υποτίθεται σε αγαπούν και σε φροντίζουν, σου συμπεριφέρονται σαν σ... Είναι σαν κυνήγι μαγισσών».

Μία γυναίκα ανέφερε στην «Page Six» ότι η O'Connor διαμένει εδώ και μία εβδομάδα στο μοτέλ και ότι έχει έναν επίδεσμο στον καρπό της. Πρόσθεσε, δε, ότι η τραγουδίστρια είναι αρκετά απομονωμένη, ωστόσο όλη την εβδομάδα άφηνε ανοικτή την πόρτα του δωματίου της, κλείνοντάς την μόνο τα βράδια.

Στο παρελθόν, η O'Connor μίλησε ανοικτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και ότι παλεύει με την κατάθλιψη και με μετατραυματικό σοκ εδώ και χρόνια, βασανιζόμενη από αυτοκτονικό ιδεασμό.

Σχετικές ειδήσεις