ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στη Φλόριντα: 19 ετών ο δράστης της επίθεσης

Μακελειό στη Φλόριντα: 19 ετών ο δράστης της επίθεσης

Φλόριντα - Όλες οι ειδήσεις: Ένας 19χρονος, φέρεται να είναι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο λύκειο της Φλόριντα.

«Ο ένοπλος βρίσκεται τώρα υπό κράτηση», ανέφερε με tweet το γραφείο του σερίφη, ενώ σε άλλη ανάρτηση τόνισε ότι τουλάχιστον 14 θύματα έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία.

Πυροσβεστικές αρχές ανέφεραν στο CBS Miami ότι 20 έως 50 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Εικόνες που μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έδειξαν δεκάδες μαθητές να βγαίνουν τρέχοντας από το σχολείο, κάποιοι με ψηλά τα χέρια. Ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας έχουν περικυκλωσει το σχολείο.

florida school shooting 03

«Οι προσευχές μου και τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων στην τρομερή ένοπλη επίθεση στη Φλόριντα», δήλωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση στο Twitter. «Κανένα παιδί, δάσκαλος, ή οποιοσδήποτε άλλος δεν θα πρέπει ποτέ να νιώθει ανασφαλής σε ένα αμερικανικό σχολείο», πρόσθεσε.

«Παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτής της τρομερής κατάστασης στην κομητεία Μπρόουαρν στη Φλόριντα με αναφορές για πυροβολισμούς σε σχόλειο», ανέφερε με tweet του ο Μάρκο Ρούμπιο, γερουσιαστής της Πολιτείας.

Ο κυβερνήτης της Πολιτείας με ανάρτηση στο Twitter δήλωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τοπικούς αξιωματούχους για το περιστατικό.

Σχετικές ειδήσεις