ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Ισόβια στον δολοφόνο της 22χρονης Ελληνίδας

Λονδίνο: Ισόβια στον δολοφόνο της 22χρονης Ελληνίδας

Σε ισόβια, με ελάχιστη έκτιση ποινής τα 29 χρόνια, καταδικάστηκε την Πέμπτη (17/05) από το δικαστήριο του Old Bailey ο 31χρονος Kasim Lewis για τη δολοφονία της 22χρονης Ελληνορωσίδας Iuliana Tudos.

Ο Κασίμ Λούις ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικές παραβάσεις, σύμφωνα με τα βρετανικά δίκτυα, ομολόγησε πως σκότωσε την νεαρή και εγκατέλειψε το πτώμα της στο πάρκο Finsbury.

Τα ίχνη της 22χρονης, η οποία εργαζόταν σε παμπ του Λονδίνου, είχαν χαθεί στις 24 Δεκεμβρίου του 2017, αφότου επέστρεφε από διασκέδαση με φίλους της. Λίγες ημέρες μετά, εντοπίστηκε νεκρή από φίλους της στο πάρκο Finsbury.

IOULIANA

Ο 31χρονος δράστης εντοπίστηκε από τις βρετανικές Αρχές και συνελήφθη την 1η Ιανουαρίου του 2018. «Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Iuliana είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ωστόσο φαίνεται ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν σεξουαλικά και σαδιστικά» ανέφερε ο Εισαγγελέας Crispin Aylett.

Όπως αποκαλύφτηκε κατά την αστυνομική έρευνα, ο Lewis χτύπησε την Tudos στο κεφάλι με ένα μπουκάλι και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε με το σπασμένο μπουκάλι στον λαιμό, στην κοιλιά καθώς και στους καρπούς. Ο 31χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ κατά την επίθεση. Μετά την άγρια δολοφονία της 22χρονης, ο Lewis έκλεψε την κάρτα αναλήψεών της και τη χρησιμοποίησε για να κλέψει χρήματα από τον λογαριασμό της.

Πληροφορίες, φώτος: skynews, bbc

Σχετικές ειδήσεις