ΚΟΣΜΟΣ

Meghan Markle: Τι δήλωσε ο πατέρας της λίγο μετά το γάμο της χρονιάς!

Meghan Markle: Τι δήλωσε ο πατέρας της λίγο μετά το γάμο της χρονιάς!

Ο μεγάλος απών, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλδήλωσε συγκινημένος αλλά και χαρούμενος βλέποντας την κόρη του να παντρεύεται από την τηλεόραση.

Ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος θα οδηγούσε την κόρη του στην εκκλησία, δεν παραβρέθηκε λόγω της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε. Έτσι είδε την τελετή από την τηλεόραση εκφράζοντας περηφάνια για το ευτυχές γεγονός και τη λύπη του δεν μπόρεσε να παραστεί.

«Το μωρό μου είναι πανέμορφο και δείχνει πολύ ευτυχισμένη. Μακάρι να ήμουν εκεί και τους εύχομαι όλη την αγάπη μου και όλη την ευτυχία του κόσμου», είπε ο Μαρκλ σύμφωνα με το TMZ.

Απουσία του πατέρα της, την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό συνόδευσε μέσα στην εκκλησία ο πεθερός της, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος.

Ακόμη και πριν από την ανακοίνωση της επέμβασης στην καρδιά, η παρουσία του Τόμας Μαρκλ στον γάμο αμφισβητείτο λόγω μιας αντιπαράθεσης που δημιουργήθηκε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον έδειχναν να ετοιμάζεται για τον γάμο. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πληρώθηκε γι' αυτές τις φωτογραφίες, παρόλο που διαμαρτυρόταν ότι παρενοχλείτο από τους παπαράτσι.

Διαβάστε επίσης: Παραμυθένιος γάμος για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ - Οι στιγμές που ξεχώρισαν

Με πληροφορίες από: news.sky.com

Σχετικές ειδήσεις