ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Ο Μπέζος έστειλε φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα

Σάλος: Ο Μπέζος έστειλε φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα

«Θέλω να σε μυρίσω...»

Συγκλονίζουν τον πλανήτη οι αποκαλύψεις για το πώς κατέληξαν στα «χέρια» του «National Enquirer» οι ακατάλληλες φωτογραφίες, αλλά και τα μηνύματα που έστελνε ο Τζεφ Μπέζος, στην «καυτή» Λατίνα ερωμένη του, Λόρεν Σάντσεζ.

Η 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, φέρεται, λοιπόν, να ήταν αυτή που «κάρφωσε» τον μεγιστάνα της Amazon και πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, στέλνοντας φωτογραφία του με τα γεννητικά του όργανα σε φίλο της!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «Page», η εντυπωσιακή πρώην τηλεπαρουσιάστρια ήταν τόσο ενθουσιασμένη που δεν μπορούσε να κρατήσει κρυφό τον έρωτά της, αποφασίζοντας να μιλήσει γι΄ αυτόν σε ένα στενό της φίλο. Μόνο που δεν μίλησε απλά, αλλά έφθασε στο σημείο να στείλει μέχρι και ακατάλληλες φωτογραφίες του Μπέζος, συνοδευόμενες από «ροζ» μηνύματα, προκειμένου να τον πείσει ότι λέει αλήθεια…

Ανάμεσα στις ακατάλληλες φωτογραφίες, ήταν μάλιστα και μια εξαιρετικά κοντινή φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του CEO της Αmazon, αλλά και αρκετές ημίγυμνες πόζες του μπροστά στον καθρέφτη, όπου επιδείκνυε στην ερωμένη του το γυμνασμένο του σώμα.
Και κάπως έτσι, από τα χέρια του φίλου της Σάντσεζ, τα ακατάλληλα πειστήρια του παράνομου δεσμού, βρέθηκαν σε αυτά του «National Enquirer», που έφερε στο φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο.

Το ρεπορτάζ μάλιστα του περιοδικού είχε κωδική ονομασία «Project Alexa», ενώ γνώριζαν γι΄αυτό τέσσερις δημοσιογράφοι, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Daily Mail».

«Παρακολουθήσαμε κάθε κίνησή τους. Δεν είχαν ιδέα -κάτι που είναι κάπως ειρωνικό, δεδομένου ότι ο Μπέζος είχε μαζί του όλη την ιδιωτική ασφάλεια», αποκάλυψε πηγή.

Όπως επισημαίνει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «National Enquirer», τον περασμένο Σεπτέμβρη το ζεύγος των Μπέζος γιόρτασε την 25η επέτειο του γάμου τους στο Μαϊάμι, χωρίς τίποτα να προδίδει κάποιο σύννεφο στη σχέση τους. Αρκετούς μήνες νωρίτερα ωστόσο, στις 13 Μαΐου του 2018, ο Μπέζος έγραφε στην ερωμένη του σε sms: «Θέλω να σε μυρίσω, θέλω να σε εισπνεύσω, θέλω να σε σφίξω στην αγκαλιά μου. Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σε αγαπώ».

Τρεις εβδομάδες αργότερα, της έστειλε μάλιστα και μια ημίγυμνη φωτογραφία του με μία ακόμη έκφραση των πλούσιων αισθημάτων του:

«Ξέρεις τι θέλω; Θέλω να μεθύσω λιγάκι μαζί σου απόψε. Όχι να γίνω τύφλα, απλά να μεθύσω λιγάκι. Θέλω να συζητήσουμε και να κάνουμε σχέδια μαζί. Να ακούσουμε ο ένας τον άλλον και να γελάσουμε».

«Θέλω να είμαι μαζί σου. Να αποκοιμηθώ μαζί σου, να ξυπνήσουμε μαζί αύριο το πρωί, να διαβάσουμε εφημερίδα και να πιούμε παρέα τον καφέ μας», ανέφερε σε ένα άλλο μήνυμα.

Στην εκρηκτική Λατίνα, ο Μπέζος φαίνεται πως είχε βρει πάντως πολλά περισσότερα από ένα εντυπωσιακό πρόσωπο και κορμί, καθώς της έγραφε: «Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Είσαι φτιαγμένη για εμένα. Είμαι πιο σίγουρος γι' αυτό απ' ό,τι υπήρξα για οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου», όπως και «Αγαπώ τα πάντα πάνω σου. Αγαπώ το γεγονός ότι η τελευταία σου selfie με βγάζει εκτός εαυτού. Είμαι τρελός για εσένα. Θέλω να σε μυρίζω και να σε αγγίζω. Ξέρω ότι είσαι ό,τι πρέπει για εμένα, ότι ταιριάζουμε».

«Μου αρέσεις όταν είσαι δυνατή αλλά και όταν είσαι ευάλωτη. Το μόνο που δεν μ' αρέσει είναι όταν είσαι μακριά. Όσα σου λέω πηγάζουν κατευθείαν από την καρδιά μου. Αγαπώ ό,τι έχει να κάνει μ' εσένα», διατείνεται σε άλλο sms ο Μπέζος.

Υπενθυμίζεται ότι τα «πονηρά» μηνύματα που έστελνε ο μεγιστάνας της Amazon, Τζεφ Μπέζος, στην 49χρονη ερωμένη του, Λόρεν Σάντσεζ, είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο σάλο από αυτόν που προκάλεσε η είδηση του διαζυγίου, αλλά και η αποκάλυψη της «πέτρας του σκανδάλου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY: