Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

H Κέιτ Μίντλετον «λύγισε» τους Βρετανούς παίζοντας πιάνο για τα Χριστούγεννα

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε δημόσια το πάθος της για το πιάνο ερμηνεύοντας ένα τραγούδι για τα Χριστούγεννα

Ένα διαφορετικό «δώρο» επιφύλαξε η Κέιτ Μίντλετον για εκατομμύρια Βρετανούς το βράδυ της Παρασκευής όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Τομ Γουόκερ για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι στο φωτισμένο με κεριά Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία έμαθε πιάνο από τα παιδικά της χρόνια, ερμήνευσε μαζί με τον 30χρονο τραγουδιστή το τραγούδι For Those Who Can't Be Here. Σύμφωνα με την Daily Mail η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ είχε την ιδέα για το τραγούδι όταν άκουσε τον Γουόκερ να παίζει σε φιλανθρωπική εκδήλωση τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν «αρκετά αμήχανη» στην πρώτη της πρόβα «γιατί δεν είχε παίξει μαζί με άλλο μουσικό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα». Όπως εξήγησε ο Γουόκερ οι δύο τους έπρεπε να βρίσκονται σε αντίθετα σημεία μέσα στους χώρους της πρόβας λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ο ίδιος είπε στην Daily Mail πως το όλο σχέδιο «ήταν τελείως μυστικό» καθώς τόσο εκείνος όσο και η Κέιτ Μίντλετον ανησυχούσαν μήπως τα «θαλασσώσουν».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε, δε, ότι αν και η Κέιτ Μίντλετον παίζει πιάνο από παιδί οι πρόβες που έκανε ήταν δύσκολες γιατί το πιάνο που χρησιμοποίησε ήταν διαφορετικό από αυτό που έχει σπίτι της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οργή Γεωργιάδη για τις αυξήσεις στις μάσκες FFP2 και Ν95: Δεν θα έχετε δει τα πρόστιμα που θα μπουν

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

Η Στεφανίδη μετά τον Αντετοκούνμπο έριξε «καρφί» για τη Σάκκαρη ως αθλήτρια της χρονιάς