ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Δυστύχημα ή δολοφονία; Πέπλο μυστηρίου με τον θάνατο 40χρονου Έλληνα

Κύπρος: Δυστύχημα ή δολοφονία; Πέπλο μυστηρίου με τον θάνατο 40χρονου Έλληνα
AP Photo

Κύπρος: Ο 40χρονος Αθανάσιος Κοτσλής βρέθηκε νεκρός στην πολυκατοικία όπου διέμενε στη Λευκωσία και οι Αρχές αναζητούν τα αίτια θανάτου. Συνελήφθη ο 38χρονος Ιρανός συγκάτοικός του, όμως, το σενάριο του ατυχήματος έχει ενισχυθεί τις τελευταίες ώρες.

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον θάνατο ενός 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο. Το ερώτημα για το αν υπάρχει έγκλημα ή αν ο θάνατος οφείλεται σε ατύχημα, είναι αυτό που απασχολεί τις Αρχές στην Κύπρο, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ο συγκάτοικος του 40χρονου Έλληνα, ένας 38χρονος Ιρανός, έχει συλληφθεί από την Αστυνομία της Λευκωσίας, μετά από καταγγελία της συντρόφου του θύματος ότι είναι πιθανό αυτός να ευθύνεται για το έγκλημα.

Το κουβάρι του μυστηρίου άρχισε να ξετυλίγεται από την Κυριακή, όταν η Βουλγάρα σύντροφος του 40χρονου Έλληνα έφυγε από το διαμέρισμα μαζί με εκείνον. Η σύντροφός του αντιλήφθηκε πως είχε ξεχάσει το κινητό της, και ο 40χρονος γύρισε για να το πάρει. Όταν έφτασε στο διαμέρισμα συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του. Έτσι, χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του ενώ φώναζε «άνοιξε την πόρτα».

Από αυτή τη στιγμή και μετά, δεν γνωρίζει κανείς τι έγινε και ξεκινά το μυστήριο. Ένα από τα σενάρια είναι ότι ο 38χρονος άνοιξε μετά από τις πολλές εκκλήσεις του 40χρονου, να ακολούθησε συμπλοκή και ο Ιρανός να έριξε τον Έλληνα από το μπαλκόνι. Το άλλο σενάριο, όμως, θέλει τον 40χρονο να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι για να μπει στο σπίτι κι εκεί από κάποιο ατύχημα να έπεσε στο κενό και να σκοτώθηκε.