ΚΥΠΡΟΣ

Υπόθεση δολοφονίας Χατζηκωστή: Συνεχίζεται η απολογία της Σκορδέλη

Υπόθεση δολοφονίας Χατζηκωστή: Συνεχίζεται η απολογία της Σκορδέλη

Με την απολογία της τρίτης κατηγορούμενης Έλενας Σκορδέλη συνεχίζεται ενώπιον του κακουργιοδικείου η ακροαματική διαδικασία για την στυγερή δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή.

Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης για τη σχέση της κατηγορούμενης με τον πρώτο κατηγορούμενο, Αντρέα Γρηγορίου Κασάπη, η Έλενα Σκορδέλη ανέφερε ότι ήταν φιλικές κυρίως λόγω της πολύχρονης γνωριμίας των οικογενειών τους.

Τον Αντρέα, ανέφερε, τον γνώρισε όταν άρχισε να προμηθεύει με κρέας το οικογενειακό κέντρο Ταμασιάνα, διότι είχε κλειδιά από το εστιατόριο και πολλές φορές του άνοιγε το ψυγείο.

Σε άλλη ερώτηση αν συναντήθηκε ποτέ με τον Φάνο Χατζηγεωργίου όπως αυτός ανέφερε στην κατάθεση του και συγκεκριμένα μία ημέρα μεταξύ 15-18 Δεκεμβρίου του 9, στο κέντρο Ταμασιάνα, η κατηγορούμενη απάντησε ότι δεν γνωρίζει τον Χατζηγεωργίου ούτε τον είδε αλλά ούτε και συναντήθηκε ποτέ μαζί του.

«Τον είδα εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά, «που ήρθε και είπε ένας σωρό παραμύθια για να γλιτώσει το τομάρι του και να απολαμβάνει όλα όσα του προσφέρει ο Γενικός Εισαγγελέας».

Αναφορικά με τις προσπάθειες επιστροφής της στο συγκρότημα, η κατηγορούμενη ανέφερε ότι έγιναν αρκετές προσπάθειες και είχε σχηματίσει την εντύπωση ότι τελικά θα επέστρεφε, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Αναφορικά με το θέμα των μετοχών η κατηγορούμενη ανέφερε ακόμη και συνάδελφοι της έλεγαν ότι χάρηκαν που έπιασε τις μετοχές διότι ένιωθαν ότι θα έχουν τη δική τους φωνή στο ΔΣ.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ