ΚΥΠΡΟΣ

Λευκωσία: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από συγγενικά της πρόσωπα

Λευκωσία: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από συγγενικά της πρόσωπα

Άλλη μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης εξετάζει η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου.

Όπως ανέφερε ο εκρπόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία αφού πρώτα ήρθε σε γνώση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του κράτους και από το σχολείο που πηγαίνει η ανήλικη.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο κ. Αγγελίδης δεν θέλησε να ανακοινώσει ούτε ηλικίες των προσώπων που εμπλέκονται ούτε και την επαρχία όπου ζουν.

Ανέφερε μόνο πως έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο το οποίο θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews ο συλληφθείς είναι συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερο ανήλικο πρόσωπο (επίσης συγγενής του κοριτσιού).

Η ανήλικη φέρεται να αποκάλυψε το μαρτύριο που ζούσε στο σχολείο της που με τη σειρά του ενημέρωσε το Γραφείο Ευημερίας, καθώς το κοριτσάκι προέρχεται από χωρισμένη οικογένεια την οποία παρακολουθούσε. Με τη σειρά του το Γραφείο Ευημερίας ενημέρωσε την Αστυνομία.

Η ανήλικη εξετάστηκε από γυναικολόγο, παιδοχειρουργό και ιατροδικαστή που διαπίστωσαν ρήξη παρθενικού υμένα και σημάδια βιασμού.

Το philenews σεβόμενο την επιθυμία της Αστυνομίας να μην δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες τις υπόθεσης για σκοπούς προστασίας της οικεγένειας και ιδίως των ανηλίκων, παρόλο που κατέχει πληροφορίες, δεν πρόκειται να τις δημοσιοποιήσει.

Πηγή: philenews

Σχετικές ειδήσεις