ΚΥΠΡΟΣ

Τράπεζα Κύπρου: Νέα ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο

Τράπεζα Κύπρου: Νέα ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο

Στον κατάλογο βρίσκονται συνολικά οκτώ καταστήματα, δύο γραφεία, πέντε διαμερίσματα, τρεις εκθεσιακοί χώροι, τρία εργοστάσια, τρεις κατοικίες, τέσσερα κτίρια γύρω στα 60 οικόπεδα και 60 περίπου χωράφια.

Όλα τα πιο πάνω βρίσκονται στην Κύπρο. Ο κατάλογος περιλαμβάνει και 18 περίπου ακίνητα στην Ελλάδα

Μεταξύ των κτιρίων τα οποία διατίθενται προς πώληση είναι και ορισμένα με τιμές οι οποίες είναι αρκετά υψηλές, λόγω όμως της τοποθεσίας στην οποία βρίσκονται αλλά και του μεγέθους τους

Η μια μετά την άλλη κλείνουν οι συμφωνίες αναδιάρθρωσης δανείων μεγάλων οφειλετών της Τράπεζας Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την περασμένη εβδομάδα η τράπεζα κατέληξε σε συμφωνία γι' αναδιάρθρωση δανείων μεγάλου οφειλέτη, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, ενώ μέχρι το τέλος αυτού του μήνα επίκειται η υπογραφή γι' αναδιάρθρωση χρεών και άλλων μεγάλων οφειλετών, τα δάνεια των οποίων ανέρχονται στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Μέχρι στιγμής ή έστω μέχρι και το τέλος του μήνα, εκτιμάται ότι θα έχει αναδιαρθρωθεί το ήμισυ των μεγάλων μη εξυπηρετούμενων δανείων που φθάνουν τα έξι δισεκατομμύρια ευρώ.

Το τριώροφο εμπορικό κέντρο

Στο μεταξύ, εμπλουτίζεται και ο κατάλογος των ακινήτων προς πώληση τα οποία διαθέτει η Τράπεζα Κύπρου. Τα ακίνητα αυτά αποτελούν είτε περιουσία του συγκροτήματος είτε είναι προϊόντα εκποιήσεων. Στον κατάλογο έχουν μπει και νέα ακίνητα, μεταξύ αυτών και το μεγάλο ακίνητο στο οποίο στεγαζόταν η υπεραγορά Ορφανίδη στη λεωφόρο Τροόδους, στον Στρόβολο. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα 34 εκατομμύρια ευρώ. Το γνωστό εμπορικό κέντρο είναι τριώροφο κι έχει συνολικό εμβαδόν 59.437 τ.μ (υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα και πρώτος όροφος).

Και 18 ακίνητα στην Ελλάδα

Στον κατάλογο βρίσκονται συνολικά οκτώ καταστήματα, δύο γραφεία, πέντε διαμερίσματα, τρεις εκθεσιακοί χώροι, τρία εργοστάσια, τρεις κατοικίες, τέσσερα κτίρια γύρω στα 60 οικόπεδα και 60 περίπου χωράφια. Όλα τα πιο πάνω βρίσκονται στην Κύπρο. Ο κατάλογος περιλαμβάνει και 18 περίπου ακίνητα στην Ελλάδα.

Και προϊόντα εκποιήσεων

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα στην εφημερίδα μας ο εκπρόσωπος Τύπου της Τράπεζας, μεταξύ των εμπορικών ακινήτων τα οποία θα εκποιηθούν σύντομα υπάρχουν και περιπτώσεις οι οποίες μπορούν να χαρακτηρισθούν «ευκαιρίες».

«Ναι, μεταξύ των εμπορικών ακινήτων υπάρχουν και κάποια τα οποία μπορούν να χαρακτηρισθούν ευκαιρίες για ενδιαφερομένους», είπε. - See more at:

πηγη sigmalive.com

Σχετικές ειδήσεις