MEDIA

Το Newsbomb.gr κορυφαίο και… αυτοδύναμο την ημέρα των εκλογών!

Το Newsbomb.gr κορυφαίο και… αυτοδύναμο την ημέρα των εκλογών!

Η συνεχής εμπιστοσύνη του online κοινού στο Newsbomb.gr επιβεβαιώθηκε περίτρανα και την ημέρα των εκλογών, καθώς μας επέλεξαν592.723 μοναδικοί επισκέπτες για την ενημέρωσή τους!

Τη στιγμή που οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών, το κορυφαίο ειδησεογραφικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media ήταν πρώτο με διαφορά στις προτιμήσεις των επισκεπτών για σωστή ενημέρωση. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, ημέρα των εθνικών εκλογών, το Newsbomb.gr φιλοξένησε 592.723 μοναδικούς επισκέπτες και βρέθηκε στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΕΝΕΔ!

Φυσικά, η καθολική προτίμηση του κοινού στο Newsbomb.gr για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση τη στιγμή ακριβώς που οι εξελίξεις τρέχουν δεν είναι τυχαία. Με περισσότερες από 1.000 αναρτήσεις για την κάλυψη των εκλογών, συνεχή ροή στη μετάδοση των επίσημων αποτελεσμάτων με ειδική εφαρμογή και τηλεοπτικές συνδέσεις μέσω live streaming από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, το Newsbomb.gr βρέθηκε στην «καρδιά» των εξελίξεων κατακτώντας δίκαια για μια ακόμη φορά την προτίμηση του κοινού.

Υπενθυμίζεται πως το Newsbomb.gr αποτελεί σταθερά το κορυφαίο site από πλευράς επισκεψιμότητας μοναδικών επισκεπτών μεταξύ όλων των ιστοσελίδων από τον Νοέμβριο του 2014, όταν τα site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media εντάχθηκαν στις επίσημες μετρήσεις της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ).

Μάλιστα, τον Δεκέμβριο έφτασε τον εντυπωσιακό αριθμό των 3.398.699 μοναδικών browsers, αποδεικνύοντας αδιαμφισβήτητα πως αποτελεί σταθερά τον κορυφαίο προορισμό για την online ενημέρωση των Ελλήνων χρηστών.

Σχετικές ειδήσεις