MEDIA

Μαρία Κανελλοπούλου: Έχω παίξει με την Κάτια Δανδουλάκη και της έχω... κλείσει το θέατρο

Μαρία Κανελλοπούλου: Έχω παίξει με την Κάτια Δανδουλάκη και της έχω... κλείσει το θέατρο

Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε στον ANT1 για την Κάτια Δανδουλάκη και τον απέραντο σεβασμό και εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο της φίλης και συναδέλφου της.

Μιλώντας στην εκπομπή «The 2Night Show», η Μαρία Κανελλοπούλου θέλησε να τονίσει πόσο λίγο αντιπροσωπευτικά του χώρου του θέατρου είναι τα περιστατικά βίας που ήρθαν στο φως το τελευταίο διάστημα.

«Λένε ότι γίνονται σημεία και τέρατα. Όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που τους συνάντησες, χάρηκες που τους συνάντησες, έδωσες, πήρες» είπε η ηθοποιός για τους ανθρώπους του θέατρου, φίλους και συναδέλφους της.

Και χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την Κάτια Δανδουλάκη. «Είδα την Κάτια κάτω τώρα. Η Κάτια είναι το “μέτρο” των συνεργασιών. “Που θα ‘σαι το χειμώνα;” σου λένε. Λες ένα όνομα. “Ωχ”, σου λένε. “Οπλίσου με θάρρος” και τα λοιπά. Λες “στη Δανδουλάκη”. Σου λένε “Τι τυχερός που είσαι”. Αυτό σου λένε» είπε η Μαρία Κανελλοπούλου για τη συνάδελφό της που συμμετέχει αυτή την εποχή στις «Άγριες Μέλισσες», την σειρά του ΑΝΤ1 που γυρίζεται σε πλατό δίπλα στο πλατό του «The 2Night Show».

Και θυμήθηκε ένα περιστατικό από το πρόσφατο παρελθόν. «Έχω παίξει με την Κάτια και της έχω κλείσει το θέατρο το 2012 όταν ψηφιζόταν το δεύτερο μνημόνιο με 800 εισιτήρια προπώληση. Απήργησα. Δεν ήταν επιχειρηματίας η Κάτια. Πέρασε η Παρασκευή, το Σάββατο και το Σάββατο το βράδυ πήρα ένα μήνυμα τόσο συγκινητικό, δεν έχει σημασία τι έλεγε, αλλά τελείωνε ότι “εμείς θα ξαναδουλέψουμε μαζί”. Γι’ αυτό που είσαι, εμείς θα ξαναδουλέψουμε μαζί. Και ξαναδουλέψαμε βέβαια. Η Κάτια είναι “φως”».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν