MEDIA

MasterChef: H ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που «έβαλε φωτιές» στους παίχτες

MasterChef: H ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που «έβαλε φωτιές» στους παίχτες

Η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο masterclass της Κυριακής «έβαλε φωτιές» στους παίχτες του MasterChef.

Αν και το masterclass είναι μια διαδικασία που θεωρητικά δεν αποτελεί πηγή άγχους για τους συμμετέχοντες στο MasterChef καθώς διαδέχεται τη διαδικασία αποχώρησης, αυτό δεν συνέβη την Κυριακή.

Με 12 παίχτες να έχουν απομείνει στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση της Μαρίνας Ντεμολλάι, όλοι βλέπουν πιο κοντά το όνειρο της τελικής 10αδας.

Το όνειρο αυτό φρόντισε να «θολώσει» λίγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος με βοηθό του τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έφτιαξε κουλούρι Θεσσαλονίκης και ζυμαρικά καπελέτι, με έναν τρόπο, που θα βοηθούσε αρκετούς αν ήξεραν να το κάνουν, στην πρώτη φάση της δοκιμασίας ασυλίας, στην οποία δοκιμάστηκαν.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απευθύνθηκε στον Τζιοβάνι τον οποίο ρώτησε αν θα άλλαζε κάτι από το παιχνίδι.

Ο 44χρονος παίχτης απάντησε ότι η αρχή του παιχνιδιού ήταν δύσκολη, όταν ήταν 24 παίκτες στο παιχνίδι και στο σπίτι.

Παίρνοντας, λοιπόν, την «πάσα» του Τζιοβάνι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με το χαρακτηριστικό του ύφος ακούστηκε να λέει: «Σκέψου να ξαναγίνεται…».

Η ατάκα αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» των παιχτών που αναρωτήθηκαν «τι είπατε;» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιστρατεύει ξανά το γνωστό του ύφος και να απαντά: «Τίποτε, εγώ ζυμαρικά φτιάχνω…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στόχος το άνοιγμα στις αρχές Απριλίου – Τι θα γίνει με σχολεία και λιανεμπόριο