MEDIA

Survivor: Η εικόνα που εκθέτει την Ασημίνα – Ο Μαρτίκας δεν είναι ο χειρότερος παίκτης των «μπλε»

Survivor: Η εικόνα που εκθέτει την Ασημίνα – Ο Μαρτίκας δεν είναι ο χειρότερος παίκτης των «μπλε»
Η κόντρα ανάμεσά τους έχει φουντώσει.
Instagram: survivorgreece

Survivor: Η κόντρα ανάμεσά τους έχει φουντώσει, με την Ασημίνα να θεωρεί τον Σπύρο χειρότερο παίκτη στην ομάδα, αυτό όμως δεν ισχύει.

Όπως είδαμε και στο χθεσινό (20/2) επεισόδιο του Survivor, η κόντρα ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει «χοντρύνει» για τα καλά. Από τη μία η παίκτρια της μπλε ομάδας χαρακτηρίζει τον Σπύρο «καραγκιόζη» και αναφέρει συνεχώς πως είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας, από την άλλη εκείνος την χαρακτηρίζει «κλέφτρα» για το φαγητό, ενώ ανέφερε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Η αλήθεια είναι πως αγωνιστικά, η παίκτρια των Μαχητών είναι η καλύτερη στην ομάδα της αλλά και η πρώτη σε νίκες για τους «μπλε». Ο Σπύρος Μαρτίκας όμως δεν είναι ο χειρότερος στην ομάδα της, όπως νομίζει η Ασημίνα, και στην παρακάτω εικόνα όπου φαίνονται τα στατιστικά των παικτών μέχρι και χθες (20/2), ο Σάββας Κάλφας είναι εκείνος με τις λιγότερες νίκες έχοντας αγωνιστεί και σε λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με το φαρμακοποιό.

Survivor Spoiler 21/2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Το βράδυ της Κυριακής μάθαμε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός είναι ο Σάκης Αρσενίου και μπορούμε να πούμε πως έχει μεγάλες πιθανότητες να αποχωρήσει, καθώς η συμπεριφορά του δεν δείχνει να αρέσει και πολύ στον κόσμο, βάσει όσων διαβάζουμε στα social media.

Ποιους θα έχει όμως δίπλα του στη ψηφοφορία ο τραγουδιστής; Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, οι παίκτες θα ψηφίσουν ως δεύτερη υποψήφια την Ναυσικά, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης ως κάτοχος του κολιέ ασυλίας, περιμένουμε να βγάλει στον τάκο τη Μυριέλλα που πλέον φαίνεται πως έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Μιλημένη η ψηφοφορία» - «Μαγειρέματα» σε Διάσημους και Μαχητές

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στο νησί - «Φοράς παντελόνια;», «σε ποιον λες να κάτσει κάτω ρε;»

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος κατακεραύνωσε τους συμπαίκτες του - «Μιλημένη η ψηφοφορία»