MEDIA

Survivor: «Μιλημένη η ψηφοφορία» - «Μαγειρέματα» σε Διάσημους και Μαχητές

Survivor: Ποιοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία
Εντάσεις στο Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής (20/2) οι τηλεθεατές του Survivor, με τα νεύρα... τεντωμένα!

Σε ζυμώσεις που έφεραν οργή προχώρησαν Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor, με τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση να ξεσπά!

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor, αν και όλα έδειχναν πως η Μυριέλλα Κουρέντη θα βρεθεί στον τάκο καθώς οι συμπαίκτες της την έβαλαν στο στόχαστρο μετά την 3η σερί τους ήττα από τους Μαχητές, τελικά υπήρξε ανατροπή στην κάλπη.

Διάσημοι και Μαχητές θα διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον στίβο μάχης και θα πάλεψαν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Στο επεισόδιο, ο στίβος μάχης δεν άφησε περιθώρια για εφησυχασμούς αφού η ρόδα επέστρεψε χρειάστηκε αντοχή αλλά και καλή συνεργασία.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα με σκορ 10-7.

Η ατομική ασυλία

Οι Διάσημοι πήγαν στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας εκεί όπου πιο σταθερός απ’ όλους ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, που πήρε το κολιέ και δεν θα είναι υποψήφιος αυτή την εβδομάδα.

Συμβούλιο ψηφοφορίας

Στην ψηφοφορία, όλα έδειχναν πως η Μυριέλλα Κουρεντή θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά τελικά στην κάλπη υπήρξε ανατροπή.

Οι παίκτες των Διασήμων κλήθηκαν να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν τον λιγότερο χρήσιμο στο Survivor.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Σάκης Αρσενίου με πέντε ψήφους.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής απέσπασε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

«Μιλημένη η ψηφοφορία»

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως πρόκειται για μια μιλημένη ψηφοφορία και πως οι ψήφοι προέρχονται από μια συγκεκριμένη κλίκα, μιας και αγωνιστικά είναι καλός.

Αμέσως μετά, ακολούθησε μια μεγάλη ένταση μεταξύ εκείνου και του Τάκη, δύο παίκτες που φαίνεται πως δεν τα πάνε καθόλου καλά, κάτι που πυροδότησε ακόμα περισσότερα τα πράγματα, με την Ευρυδίκη να στήνει στον τοίχο μερικούς συμπαίκτες της αλλά και την Μυριέλλα να τονίζει πως ξαφνικά οι υποτιθέμενοι φίλοι της την κράζουν πισώπλατα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στο νησί - «Φοράς παντελόνια;», «σε ποιον λες να κάτσει κάτω ρε;»