MEDIA

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στο νησί - «Φοράς παντελόνια;», «σε ποιον λες να κάτσει κάτω ρε;»

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στο νησί - «Φοράς παντελόνια;», «σε ποιον λες να κάτσει κάτω ρε;»
Survivor Spoiler: Τα νεύρα είναι τεντωμένα στο νησί και οι παίχτες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler: Τα νεύρα είναι τεντωμένα στο νησί και οι παίχτες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες

Η πρώτη διαδικασία για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση φαίνεται ότι άφησε βαθιές «πληγές» στους Διάσημους του Survivor καθώς τα πνεύματα είναι οξυμένα ενόψει του δεύτερου αγωνίσματος για ασυλία.

Πρωταγωνιστής ο Τάκης ο «μισθοφόρος» ο οποίος κατηγορείται ότι οργάνωσε «μιλημένη» ψηφοφορία προκειμένου να βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

«Με έχουν προσβάλει, έσκασε η φούσκα, έπεσαν οι μάσκες» ακούγεται να λέει ο Τάκης στην κάμερα του Survivor για τον οποίο ακούγεται ότι επιτρέπεται να του μιλάνε στην προστακτική σε έναν καβγά που στήθηκε στην καλύβα των Διάσημων.

«Αφήστε με να μιλήσω. Το να μην μιλάει κάποιος από ευγένεια για να μην τα κάνει μπάχαλο, δεν είναι αδυναμία» ακούγεται να προσπαθεί να εξηγήσει ο Τάκης ο οποίος στη συνέχεια εμφανίζεται οργισμένος απέναντι στον Απόστολο Ρουβά: «Εγώ δεν έχω έρθει να κάνω σόου. Όλοι σας εναντίον ενός. Εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας».

Τα πράγματα οξύνονται ακόμα περισσότερο, όμως, στους διάσημους με τον Σάκη Αρσενίου να λέει απευθυνόμενος στον Τάκη «φοράς παντελόνια;» με τον «μισθοφόρο» να απαντάει «μην μου ξαναμιλήσεις έτσι σε παρακαλώ πολύ». «Κάτσε κάτω» απαντά ο Αρσενίου με τον Τάκη να τον πλησιάζει απειλητικά και να του λέει «σε ποιον λες να κάτσει κάτω ρε;».

Τα απόνερα του καβγά αυτού, μάλιστα, θα πάρουν και άλλους παίχτες με την Μυριέλλα Κουρέντη να κατηγορεί τον Άρη Σοϊλέδη «λες ψέματα» και τον ίδιο αρχικά να απαντά «θα με αφήσεις να μιλήσω;» πριν τελικά να αποχωρήσει από την καλύβα των Διάσημων του Survivor εμφανώς οργισμένος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάσε επίσης:

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος κατακεραύνωσε τους συμπαίκτες του - «Μιλημένη η ψηφοφορία»

Survivor Spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι ο John Lygnos και ο πρώην της Ταραμπάνκο;