MEDIA

Survivor All Star: Οι νέοι παίκτες, η ασυλία και η... καλύβα

Survivor All Star: Οι νέοι παίκτες, η ασυλία και η... καλύβα
Glomex

Survivor All Star: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή 22/1

Το Survivor All Star επιστρέφει αυτή την Κυριακή 22/1 με ένα επεισόδιο που προβλέπεται... φωτιά!

Στο νέο αυτό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα στον στίβο μάχης για το πολυπόθητο τοτέμ, που θα τους εξασφαλίσει ότι δεν θα χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση

Το ενδιαφέρον όμως φαίνεται πως θα μονοπωλήσουν οι συχνές επισκέψεις δύο παικτών σε ένα καλυβάκι μέσα στη ζούγκλα, γεγονός που όπως δείχνει και το trailer του επεισοδίου έχει ενοχλήσει και κάποιους συμπαίκτες τους.

Έτσι, θα αποκαλυφθεί ότι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Καρολίνα Καλύβα έχουν έρθει κάπως... πιο κοντά αφού συναντιούνται κρυφά στη συγκεκριμένη καλύβα, με τον Γιώργο Λιανό να τους ρωτάει ευθέως τον λόγο για τον οποίο συναντιούνται εκεί.

«Δεν το θεωρώ ότι ήταν παράβαση, δεν έφυγε να πάω σε κανένα χωριό ούτε σε καμία πόλη, ούτε να πάρω φαγητό», φαίνεται να απαντά ο Μάριος, ενώ η Καρολίνα ακούγεται να λέει «Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπαθεια».

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού όμως προειδοποιεί τους παίκτες πως οι κανόνες είναι κανόνες και εάν επαναληφθεί θα υπάρχουν κυρώσεις, καθώς απαγορεύεται οι παίκτες να απομακρύνονται από τις παραλίες τους.

Εκτός όμως από το ειδύλλιο του νησιού, αυτή την Κυριακή θα έχουμε και νέες αφίξεις στις παραλίες των δύο ομάδων, καθώς τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Γιώργος Κόρομι μπαίνει στο Survivor All Star για να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων, ενώ στους Μαχητές οι παίκτες θα υποδεχθούν την Ρία Κολοβού και τον Κρις Σταμούλη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη μία φορά το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.