MEDIA

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης είπε την αλήθεια – Εκτός παιχνιδιού η Ασημίνα και η Δαλάκα

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης - Ανάστατες οι δύο ομάδες στο Survivor All Star.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Survivor All Star.

Ο Νίκος Μπάρτζης ακολούθησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα στο δάσος και τις έπιασε να έρχονται σε επαφή με έναν τρίτο άνθρωπο και να τους δίνει κινητό.

Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη στο αποψινό συμβούλιο κι επικράτησε τεράστια ταραχή με τους παίκτες και ιδιαίτερα τον Τάκη Καραγκούνια να ουρλιάζει.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες της μπλε ομάδας να αποχώρησαν σε έξαλλη κατάσταση από το συμβούλιο. Το ίδιο έπραξαν και σχεδόν όλοι παίκτες από την κόκκινη ομάδα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι διακόπτεται το συμβούλιο του Survivor.

Την επόμενη μέρα, οι παίκτες επέστρεψαν στο συμβούλιο και ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε ανακοινώσεις που αλλάζουν τις ισορροπίες του νησιού.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, η παραγωγή διαπίστωσε πως ο Νίκος Μπάρτζης είπε την αλήθεια. Ένας ντόπιος, έδωσε στην Ασημίνα και στην Κατερίνα ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτό, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, παραβιάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, οι οποίοι είναι αυστηροί.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, είναι πλέον εκτός παιχνιδιού με τους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, μετά το άκουσμα της ανακοίνωσης.