MEDIA

Survivor All Star: Ο Λιανός τρόλαρε τους παίκτες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Survivor All Star: Αυτό είναι το «ζευγάρι της χρονιάς» για τον Άγιο Βαλεντίνο
Ο Σάκης Κατσούλης.
Glomex

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Σάκη Κατσούλη να εκφράσει τον έρωτά του στη σύντροφο του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του Survivor All Star και ο Γιώργος Λιανός θέλησε να πειράξει τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Σάκη δεν έχει λεφτά να της πάρεις ένα λουλούδι αλλά μπορείς να της εκφράσεις την αγάπη σου μπροστά σε όλο τον κόσμο», είπε ο Γιώργος Λιανός. Με τον Σάκη Κατσούλη να απαντά: «Γιώργο δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, είναι πολύ αμήχανη στιγμή, θα τα πούμε έξω, ξέρει την αγάπη μου είναι τέσσερα τα χρόνια, θα τα πούμε έξω».

«Να πούμε ένα χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους, ο έρωτας ανανεώνει», σχολίασε με τη σειρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακήρυξε ως το «ζευγάρι της χρονιάς» τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια, με τους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια, λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης για την 3η ασυλία της εβδομάδας.

Αφού ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στους δυο τους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήγε προς το μέρος του συμπαίκτη του και τον αγκάλιασε με χιουμοριστική διάθεση.

«Ελεύθερα, κανείς δεν παρεξηγεί» είπε γελώντας ο Γιώργος Λιανός με τον Τάκη Καραγκούνια να απαντά με επίσης χιουμοριστική διάθεση: «Πλατωνική αγάπη, χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους» και έδωσε τα χέρια με τον Βασάλο.

«Να μας χαιρόμαστε, εύχομαι αυτή η αγάπη να κρατήσει για πάντα, είσαι ο αγαπημένος μου φίλος», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αμέσως άρχισαν τα «πειράγματα» από τους υπόλοιπους παίκτες.

«Η αγάπη μεταξύ φίλων είναι παντοτινή» ακούγεται να του λέει τέλος, ο Καραγκούνιας με τον Βασάλο να απαντά: «Αυτό φοβάμαι».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Πυρ ομαδόν κατά του Κρις - «Ήθελαν να κλειδώσουν ένα άτομο»

Survivor All Star - Μπάρτζης: Ο Σάκης μου είπε «θα πας στο χωριό σου και θα σε φτύνουν όλοι»

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τις δύο νέες υποψηφιότητες