MEDIA

Ποιοι αναλαμβάνουν τα τηλεπαιχνίδια της επόμενης χρονιάς

Ποιοι αναλαμβάνουν τα τηλεπαιχνίδια της επόμενης χρονιάς

«Κλειδώνουν» τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο τιμόνι των τηλεπαιχνιδιών.

Τα παιχνίδια θα είναι από τα σημαντικά κεφάλαια στον προγραμματισμό της τηλεόρασης την επόμενη χρονιά. Νέα φορμάτ έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα υπάρχοντα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα πρόσωπα… από κάθε χώρο που αναλαμβάνουν την παρουσίαση.

Στον ΣΚΑΪ, απογευματινή συντροφιά θα κρατά το συναρπαστικό παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Τα πιο αστεία, αυθόρμητα και ανατρεπτικά ζευγάρια, μία μητέρα με το παιδί της, δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, σύζυγοι, ξαδέλφια, γείτονες, κάθε ευφάνταστος συνδυασμός ζευγαριού μπορεί να βρεθεί στην κουζίνα. Ο Μάρκος Σεφερλής θα βρεθεί στο ρόλο του οικοδεσπότη! Με «εργαλεία» το χιούμορ και τις αξεπέραστες ατάκες του, βοηθά στις προετοιμασίες των συνταγών, δίνει συμβουλές και καθοδηγεί τα ζευγάρια.

Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στο ρόλο του κριτή. Ο καταξιωμένος σεφ δοκιμάζει και αποφασίζει ποιο είναι το καλύτερο πιάτο και συνεπώς, ποια ομάδα συνεχίζει να παίζει! Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο ομάδες των δύο ατόμων που έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να εκτελέσουν τη συνταγή που έχουν επιλέξει. Μόνο ο ένας από τους δύο μπορεί να μαγειρέψει, ο άλλος βοηθά και καθοδηγεί. Το αντίπαλο ζευγάρι παρακολουθεί, σχολιάζει και δοκιμάζει το πιάτο των αντιπάλων.

Ο κριτής δοκιμάζει τα πιάτα και αναδεικνύει τον νικητή της ημέρας. 1.000 ευρώ κάθε μέρα περιμένουν το νικητήριο ζευγάρι, που έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει και την επόμενη μέρα, έχοντας για αντίπαλο ένα νέο ζευγάρι.

Στην ίδια συχνότητα θα δούμε και την επιστροφή του «Μονομάχου» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες. Ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο, που βασίζεται στο φορμάτ «1 vs 100» της εταιρείας Banijay Rights, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. 1 Μονομάχος, 100 αντίπαλοι, 1 μεγάλο έπαθλο έως 100.000 ευρώ!

Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100. Αν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob δώσει λάθος απάντηση, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης - Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει!

Όταν ο «παίκτης – Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob» εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.

Στο MEGA, τα απογεύματα θα έχουν ξανά μορφωτικό χαρακτήρα αφού το «Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχιστεί. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, θα δούμε και έναν καινούργιο Chaser, 23 ετών, με πολλές γνώσεις. Πράσινο φως έχουν πάρει ήδη κάποια ακόμη αγαπημένα τηλεπαιχνίδια που σημειώνουν τεράστια επιτυχία.

Ένα από αυτά, ο «Τροχός της τύχης» του STAR, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο τιμόνι της παρουσίασης. Το εν λόγω φορμάτ θεωρείται πλέον από τα μακροβιότερα, ενώ τα νούμερα που φέρνει κάθε απόγευμα στον σταθμό είναι πολύ υψηλά. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και το «Rouk Zouk».

Αν και η Ζέτα Μακρυπούλια απασχόλησε ιδιαίτερα, θα συνεχίσει να κρατά μεσημεριανή παρέα και του χρόνου. Να σημειωθεί ότι σαρώνει και κατακτά σταθερά την κορυφή. Τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το «Πες τη λέξη» στην ΕΡΤ1. Με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, θα μας παρασύρει σε ένα ταξίδι ψυχαγωγίας και γνώσεων. Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας.

Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα.

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί για το «5χ5», στον σταθμό του Αμαρουσίου, λόγω της αποχώρησης του Μάρκου Σεφερλή. Το εν λόγω φορμάτ θα αναλάβει ο Θάνος Κιούσης. Γνωστός και ως Τόνι Σφήνος, έχει κλειδώσει για τη συγκεκριμένη θέση.

Να σημειωθεί ότι μοναδική εκκρεμότητα παραμένει ο παρουσιαστής ή παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Μεγάλο Παζάρι» στον ALPHA.